Mitol fajhat a jobboldali petefeszkem mikozben 3napos keses van a menstruacioban?
Soha nem szokott kesni, inkabb az jellemzo hogy 4,5nappal hamarabb jon meg. Ma elkezdett erosen fajnia az egyik petefeszkem, ez kisugarzik a labamra is.
Terhes legyek kicsi az eselye, mert ovszerrel vedekeztunk, de csinaltam tegnap este egy tesztet is, ami negativ lett.
Ami meg emlitesre melto van egy gyenge vilagos sarga folyasom.
Volt mar igy valaki?
Sajnalom es a legjobbakat kivanom. Amit felsoroltal van nekem is, kiveve sulyfelesleg. Remelem azert nem az a baj nalam.
Koszonom megegyszer.
Voltam orvosnal, akinel szultem es azt mondta nincs ciszta, tumor. Nemtudom mit gondoljak, mert elegge rohant, ment muteni. Azt mondta menjek reumatologushoz, hogy faj a labhajlatomnal es a labamEleg nevetseges az egesz, mert a menstruaciom kesik mar 4 napja es faj a jobb petefeszkem is, csak oda sugarzik szerintem es a labamra fogta.Kozerzetem is nagyon rossz volt ma reggel is, aztan vettem be fajdalomcsillapitot az segit.
szerinted mit csinaljak?
Csinalt huvelyi ultrahangot es megvizsgalt. Azt hiszem holnap elmegyek a keruleti sztk-ba, csak az a baj, hogy ott idopontra lehet menni tobbnyire, nemtudom igy fogadnak-e.
A doki akinel voltam viszonylag eleg tapasztalt idosebb doki, de hogy ennyire felvalrol vegye a dolgokat, ha panaszom van.Nekem soha nem kesett meg, hanem ellenkezoleg. Ma reggel is csinaltam egy tesztet a biztonsag kedveert es negativ lett az is.
Raadasul holnap kellene menjek mell biposziara, de ilyen allapotban nem vallalom. Szerinted rosszul teszem?
Ugy erzem tul szeretnek lenni elobb ezen az egeszen.
Valószínűleg sokat kell majd ülnöd, és kivárni, hogy legyen egy rés az időpontos betegek között, de nálunk, ha tényleg fájdalmai vannak valakinek, azt megvizsgálják, reméljük, hogy emberi a doki.
Elhiszem, hogy tapasztalt, de ha nem is ciszta, akkor is valami miatt fáj. Imádom, amikor egy orvos bizonygatja, hogy nem lát semmi elváltozást, és én hiába mondom, hogy de fáj, le se szarja :( Kellene vér/vizeletvizsgálat, abból ki lehetne zárni vagy megerősíteni, hogy pl. gyulladás-e, vagy sem. Megértem, hogy túl szeretnél lenni rajta, drukkolok, hogy sikerüljön másik orvossal!
A biopsziához nem "értek" annyiban, nem tudom, hogy nem-e kizáró ok, hogy nem vagy teljesen rendben, lehet, hogy így nem is végeznék el rajtad. Mindenesetre, hogyha úgy érzed, hogy ilyen állapotban nem menne (amit teljesen megértek), akkor jól teszed, hogy nem vállalod. Ezt meg tudják később is csinálni, gondolom.
Igen egyetertek veled a ver-vizelet vizsgalatban. Emlitettem is neki, de nem adott beutalot hozza sajnos, hanem elrohant. Mikor megemlitettem neki a hormonalis problemat, hogy nem-e az okozzza, legyintett, hogy attol nincs fajdalom. Igazabol nem eros a fajdalom valoban,csak folyamatos es nagyon neheznek erzem a jobb oldaon lent a hasamnal. Emellett rossz nagyon a kozerzetem.
Azt mondat akkor menjek vissza ha ezen tul vagyok, hogy nezzuk meg miert nem szabalyos a ciklus.
Márpedig ezt semmiképpen ne hagyd annyiban, ha nem is fáj annyira, a fájdalom sosem normális. Tudom, hogy tortúra meg minden, de lásson egy másik orvos! (A dokid is jópofa... majd menj vissza, ha ezen túlvagy, persze... elhiszem, hogy nehéz neki, és rengeteg dolga van, de akkor is! Orvosnak készültem, mielőtt letettem erről, és ezt a hozzáállást annyira nem tudom megérteni :( )
Tényleg kitartást, és nagyon drukkolok, hogy minden rendbe jöjjön!
Elfelejtettem irni, hogy van egy pici folyasom is miota nem jon meg, feheres szinu. De kis mertekben.
Ez jelenthet valamit szerinted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!