Mit tennétek a helyemben? (csalás)
Figyelt kérdés
Párom megcsalt ma egy kisebb bulin. Én nem mentem vele mert fáradt voltam. 2 óra alvás után mondom kinézek meg nézem mi van vele. Erre ott csókolózott egy nővel. Itt vagyok babával a pocakomba 30 hetesen. Kikészültem aludni se tudok.. Volt több ilyen buli ki tudja ott mit művelt. Még szüleimmel lakok. Nemrég volt eljegyzés, most lenne szeptemberben esküvő. Bár elég ittas állapotban volt, de az nem hatalmazza fel arra, hogy megcsaljon.2014. júl. 20. 03:15
11/11 anonim válasza:
Hát, durva.
Nálam ez bizony ok lenne a szakításra, gyerek ide vagy oda.
Az a legkönnyebb, hogy ráfogja valaki arra, hogy részeg voltam, bocs.
És ezentúl majd aggódsz, amikor szülés után tejfakasztó bulit tart, céges összejövetelen lesz, házibuliba megy, stb., míg Te otthon gondozod a babát?
Nehéz helyzetben vagy, azt kell eldöntened, ezek után könnyű szívvel meg tudnál-e bízni benne továbbra is, vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!