Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tennétek a helyemben?...

Mit tennétek a helyemben? (csalás)

Figyelt kérdés
Párom megcsalt ma egy kisebb bulin. Én nem mentem vele mert fáradt voltam. 2 óra alvás után mondom kinézek meg nézem mi van vele. Erre ott csókolózott egy nővel. Itt vagyok babával a pocakomba 30 hetesen. Kikészültem aludni se tudok.. Volt több ilyen buli ki tudja ott mit művelt. Még szüleimmel lakok. Nemrég volt eljegyzés, most lenne szeptemberben esküvő. Bár elég ittas állapotban volt, de az nem hatalmazza fel arra, hogy megcsaljon.

2014. júl. 20. 03:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
10%
Azért ez kicsit túlzás, hogy megcsalt. Le kell ülnetek amikor kijózanodik és meg kell beszélnetek, elvégre a gyerek közös, és nem lenne jó egy csók miatt ha a baba sínylené meg. Érted ugye? Az érzelmeid kihatnak rá is.
2014. júl. 20. 06:06
 2/11 anonim ***** válasza:
78%
Számomra ez kimeríti a megcsalás fogalmát, szerintem nem túlzás... Ha az én férjem tenne ilyet (pláne amikor az ő gyermekét várom) tuti kiherélném (elnézést a megfogalmazásért, de szerintem egy ilyen férfi mást nem érdemel)... Ha esküvő előtt, amikor kismama vagy is képes volt megcsalni, nem tisztelt annyira, hogy ne a micsodájával gondolkozzon, akkor akárhogy megbeszélitek, meg sajnálkozik majd, hogy többet nem fordul elő, meg csak a pia tette, előbb-utóbb újra meg fogja tenni.... És persze, nem jó a babának, ha anya ideges, de ezekután én biztosan nem tudnék bízni benne, ettől továbbra is feszült lennék, ami szintén nem jó... Szóval kedves kérdező, nagyon nehéz helyzetbe kerültél, sajnállak nagyon, pláne, hogy hamarosan jön a baba, de én szenély szerint soha többet nem tudnék benne bízni, úgy meg szerintem senkinek nem jó...
2014. júl. 20. 06:55
 3/11 anonim ***** válasza:
81%
Hát ez durva :( leülnék és megbeszélném vele,azért egy csók miatt terhesen szerintem nem szakítanék,de az is biztos hogy a lagzit lemondanám.
2014. júl. 20. 08:31
 4/11 anonim ***** válasza:
44%

Szerintem kamu.

30 hetes, és szeptemberben lesz az esküvő? Akkor lesz 37-40 hetes. Közvetlen szülés előtt vagy szülés után lesz a lagzi? Vagy esetleg kellemeset a hasznossal alapon együtt tartjátok a nászt meg a szülést?

2014. júl. 20. 08:45
 5/11 anonim ***** válasza:
68%
Milyen kapcsolat az, ahol a 30 hetes kismama nem a párjával, hanem a szüleivel lakik?
2014. júl. 20. 09:13
 6/11 anonim ***** válasza:
48%
kedves 4es, mitől lenne kamu? a nővérem is 37hetesen ment férjhez. utána volt kisebb baráti összejövetel. és semmi baja nem lett.
2014. júl. 20. 09:39
 7/11 anonim ***** válasza:
48%

Én is ismerek olyat aki nagy pocakkal esküdött.

Az meg hogy a szüleivel lakik, hát Istenem! Nem mindenkinek úgy jönnek össze a dolgai ahogy tervezik. Lehet hogy még viszonylag fiatalok, tervezték az esküvőt, lakásvásárlást ami ugye nem 1-2 hónap, és még a szüleivel él, eközben bármikor becsúszhatott a baba.

2014. júl. 20. 10:29
 8/11 anonim ***** válasza:
44%
Ja, persze lehet, de épeszű ember eloszor egyutt el a párjával, utana vállal gyereket...,
2014. júl. 20. 10:39
 9/11 A kérdező kommentje:

Októberre vagyok kiírva szülésre, és szeptember elején lett volna egy kisebb esküvő.

Az, hogy még szüleimmel élek az azért van mert félretesszük a pénzt biztosítani akarunk mindent a babának albérletbe nem akarunk menni csak kertes házba Jövő nyárra terveztük azt is, hogy veszünk egy kisebb kertesházat. Addigra még gyűjtsük a pénzt hogy ne úgy menjünk oda, hogy megvesszük a házat, felújítsuk és alig marad valami. Tehát hogy legyen plusz pénz netán bármi baj lenne ne keljen példáúl hitelt felvenni vagy bármi más.

Nagyon nem tudok neki megbocsájtani meg elmondása szerint nem csók volt, hanem a nő is részeg volt és szájrapuszit láthattam. Nem tudom én annyira nem voltam fáradt, hogy 2 méterről ne lássam az egészet.

Könyörgött reggel is, hogy ne legyen vége, soha többet nem megy nélkülem sehova. Nem akar elveszíteni..stb.

2014. júl. 20. 11:57
 10/11 anonim ***** válasza:
52%
hát ahogy néhányan írták babával én sem szívesen szakítanék. kérd hogy bizonyítson. szeptember még messze van (sőt akár az esküvőt is lefújnám, szülés után is lehet házasodni és akkor több időd is lenne elfogadni, mert a csókot, hogy megcsalt, elfogadni lehet elfejteni nem). hátha, kitudja "javítani" addig. adj neki egy esélyt, kicsit éreztesd hogy haragszol és rosszat tett, de ne légy túl elutasító sem, pl.: ha hoz egy csokor virágot, ne légy flegma és lekezelő hanem barátságos és kedves. nem könnyű a helyzet de én a babát nézem először. persze ha később is lesz ilyen, vagy hasonló akkor pik-pakk kérdés nélkül elhagynám.
2014. júl. 20. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!