Mit tennétek a helyemben? (csalás)

Szerintem kamu.
30 hetes, és szeptemberben lesz az esküvő? Akkor lesz 37-40 hetes. Közvetlen szülés előtt vagy szülés után lesz a lagzi? Vagy esetleg kellemeset a hasznossal alapon együtt tartjátok a nászt meg a szülést?

Én is ismerek olyat aki nagy pocakkal esküdött.
Az meg hogy a szüleivel lakik, hát Istenem! Nem mindenkinek úgy jönnek össze a dolgai ahogy tervezik. Lehet hogy még viszonylag fiatalok, tervezték az esküvőt, lakásvásárlást ami ugye nem 1-2 hónap, és még a szüleivel él, eközben bármikor becsúszhatott a baba.

Októberre vagyok kiírva szülésre, és szeptember elején lett volna egy kisebb esküvő.
Az, hogy még szüleimmel élek az azért van mert félretesszük a pénzt biztosítani akarunk mindent a babának albérletbe nem akarunk menni csak kertes házba Jövő nyárra terveztük azt is, hogy veszünk egy kisebb kertesházat. Addigra még gyűjtsük a pénzt hogy ne úgy menjünk oda, hogy megvesszük a házat, felújítsuk és alig marad valami. Tehát hogy legyen plusz pénz netán bármi baj lenne ne keljen példáúl hitelt felvenni vagy bármi más.
Nagyon nem tudok neki megbocsájtani meg elmondása szerint nem csók volt, hanem a nő is részeg volt és szájrapuszit láthattam. Nem tudom én annyira nem voltam fáradt, hogy 2 méterről ne lássam az egészet.
Könyörgött reggel is, hogy ne legyen vége, soha többet nem megy nélkülem sehova. Nem akar elveszíteni..stb.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!