37 hetes vagyok, eddig nem nagyon voltak hangulatingadozásaim, de egy ideje szó szerint MINDENEN képes vagyok sírva fakadni. Más is volt így? Vagy megbolondultam? .
Nagyon szeretném nyugodtan és boldogan tölteni az utolsó heteket, de komolyan olyan vagyok mint egy idegbeteg.
Remélem a babánknak nem ártok vele.... Hasonló tapasztalat? Mit csináltatok ellene?
A babának egész biztos nem ártasz, emiatt ne idegeskedj.
Valószínü, hogy nemcsak a terhesség, hanem a meleg is megvisel.
Próbálj lazítani, naponta többször öblitsd le magad egész röviden hüvös vízzel, figyelj az elegendö folyadékra, csak könnyü ételeket egyél. Próbálj reggel-este - amikor nincs olyan höség - kicsit sétálni, vagy amihez kedved van. Pihend ki magad - nem KELL semmit megcsinálni, minden várhat pár órág vagy pár napot -, kényelmesre rendezd be a napjaidat. Ha meglesz a baba, akkor úgysem lesz eleinte elég idöd kipihenni magad, gyüjts elöre magadba energiát.
Kellemes babavárást és könnyü szülést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!