Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Felfázásnál milyen lehet a...

Felfázásnál milyen lehet a folyás színe, állaga?

Figyelt kérdés
Azt hiszem felfázhattam. Fáj a hasam, és halványbarnás folyásom van, nem sok. Viszek ma vizeletet a körzeti orvosomnak, ha nem megfázás, hanem valami más, ő azt is meg tudja állapítani, vagy csak nőgyógyász?
2008. aug. 4. 07:59
 1/2 A kérdező kommentje:
Senki nem volt még felfázva, hogy nem tudtok nekem segíteni? Megyek orvoshoz, de csak délután, és annyira aggódom.
2008. aug. 4. 10:10
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Felfázásnál szintén lehet sűrű, sárgás, illetve zöldes, habos is a folyás, és kellemetlen szaga van. Ha halványbarnás folyásod van, akkor valószínűleg a gyulladás már eléggé elterjedt. Ilyenkor nagy a valószínűsége, hogy előjön valami gombás fertőzés is, biztos hogy megvizsgál a doki és meg tudja állapítani, hogy van-e ilyened. Nekem eddig minden felfázásnál volt, és írt fel rá kúpot. Az a lényeg,hogy időben ki legyél kezelve belőle, mert komolyabb következményei lehetnek a felfázásnak. Remélem tudtam segíteni:30 hetes kismama

2008. aug. 4. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!