Terhességi hetet mikor/hogyan állapítják meg pontosan, ha előtte lévő menstruáció időpontját nem tudják?
Soha nem volt pontos a menstruációm, félévente jött meg.
16 éves koromban anyám elvitt nőgyógyászhoz, mindenféle gyógyszerekkel megtömtek, megkínoztak, fájdalmasan meghozták a menstruációm (ami 3 hétig tartott aztán)
mígnem nem egyeztem bele a további kísérletezgetésbe.
Utána ugyanúgy csak félévente jött meg, viszont az azelőtt normális 4-5 nap helyett egyszerűen nem múlt el magától (talán a gyógyszeres beavatkozások miatt).
Akkor elmentem egy nőgyógyászhoz aki felírt fogamzásgátlót, ez legalább elfedte a panaszokat 5 évig.
Mikor abbahagytam, sohatöbbet nem jött meg (eltelt egy év).
Most terhes vagyok, 2 tesztet csináltam, mindkettő pozitív lett, jövő héten megyek dokihoz.
Ilyen fáradtság, hányingerszerű tünetek 2 hete vannak.
De mit mondok, ha semmi, de semmi vérzésszerű tünet nem volt fél éve? Még csak barna folyás sem.
Nem tudom, van-e itt valaki aki így volt vagy volt ismerőse ilyen... az orvos meg fogja tudni állapítani így is, hány hetes? és a szülés időpontját mikor lehet megtudni nagyjából?
nem tudom hogy lehet, mert nem értek ezekhez
gondolom amikor nagyritkán volt menstruációm, akkor hébe-hóba peteérésem is
nem tudom de örülök :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!