Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » "Menstruáció"&terhesség? Volt...

"Menstruáció"&terhesség? Volt így más is?

Figyelt kérdés
10 napja pozitív lett a tesztem a nemvárt napján, de mág aznap meg is jött. Gondoltuk, jött és ment, normálisan 6 napig tartott, elmúlt. De az émelygés, hasi szúrkák, húzódások miatt csináltam tegnap estefelé egy tesztet és pozitív lett, egyértelműen erősebb, mint a múlt hét elején. Szülésznőm, orvosom asszisztense bíztat! Holnap tudok majd a dokimmal is beszélni arról hogyan tovább, de mindenki várakozást javasol. (Én is így vagyok ezzel: ha gond van ügyelet azonnal, ha nincs akkor meg ráérünk.) Ez a 4. terhességem, az első méhen kívüli volt.
2014. júl. 9. 16:08
 1/1 anonim ***** válasza:

Mivel lehetséges, hogy nem sokkal elöbb lettél terhes, mint ahogy teszteltél, könnyen lehet, hogy beágyazódás volt, amit menzesznek hittél.

De több esetet ismerek, ahol a terhesség alatt 6-8 hónapig is látszólag teljesen normálisan megvolt a amenzesze a kismamának.

Ha pozitiv a teszt, akkor terhes vagy

2014. júl. 9. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!