Menstruáció utáni mellfájdalom lehet terhesség jele?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nemrég múlt el a menzeszem és még mindig fájnak a melleim, érzékenyek, ami nekem furcsa mert előtte szokott csak fájni, de az is csak addig a napig míg meg nem jön. Amint elmúlik a fájdalom aznap már meg is jön. Emelett még a hasam is olyan mintha meg akarna jönni, fájdogál a fejem és meg-megszédülök. Kérdésem az lenne, hogy előfordulhat, hogy menzesz ellenére terhes lennék? Tesztet még nem tudtam venni mivel most egy pár napig nincs rá lehetőségem. Volt már valaki hasonló cipőben és baba miatt? Bocsi ha esetleg hülye kérdéseket tettem fel, de ezeket eddig még nem tapasztaltam és elgondolkodtatott hogy hátha most...2014. júl. 8. 10:22
1/1 anonim válasza:
Ha nem szokott sosem ilyen előfordulni akkor lehetséges akár a terhesség is.Én hiába mondom, hogy nekem szokott ilyen lenni menszesz után is és én nem vagyok terhes...nah érted.Csak a teszt mondhatja meg vagy egy orvos, hogy terhes vagy e vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!