Nemi szervi szemölcs: 10 hetesen leecseteltem itthon (3 db volt egymás mellett) a szemölcs elmúlt de a helye begyulladt: nem lesz baba a babának?
Kb. 8 hetes terhesen jött elő a nemi szervi szemölcsöm ( a szeméremajak mellett; igazából a belső combomon- ott a hajlatban); amit egyszer még úgy 15 éve kaptam el. Nem mentem vele orvoshoz; hanem leecseteltem azzal a kencével, amit annó kaptam a kórházban. A szemölcs elmúlt; de a helye begyulladt a buzgó ecseteléstől. Nem lesz baba a babának?
Tudom, késő bánat; de most nagyon kétségbe vagyok esve. Az a baj; hogy a szemölcs mellé, a bőrömre is került egy kis ecsetelő; bármennyire is vigyáztam. Piros körülötte; kicsit dagadt is; és a szemölcs helye fehér (genny???), de csak egy kb. 5ft-os méretében; és csak a bőr felületén. Most Bepantennel kenem ott ahol piros...
Ecsetelni már nem kell; szóval elvileg jó is lehetne...
Tudom hogy a terhesség kihozhatja; és hogy le lehet ecsetelni.
Tapasztalatokat várok; nem okoskodást!!!!!!!!!!!!! Köszönöm!
Én azt nem nagyon értem, hogy neked még megvolt az ecsetelő, amit 15 éve kaptál? :S
Én aggódnék a baba miatt és orvoshoz mennék. Ő majd megmondja, hogy ez a terhességtől jött-e ki vagy valami gond van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!