1/11 anonim válasza:
Nálunk férjem énekelt a pocakomnak...
2/11 anonim válasza:
lencsi lány :) tente baba, süss fel nap, alma együttestől vegyesen :)
3/11 anonim válasza:
A bóbitát nagyon szereti, meg a csip-csip csókát. De szoktam Halász Juditot, Gryllus Vilmost meg népdalokat is énekelni.
4/11 anonim válasza:
Zelk Zoltán: Este jó
Ezt minden fürdésnél eléneklem mióta érzem mozogni. Még szoktam mást is, de azok cserélődnek. Csiribiri, Lencsilány, Kenguru mama, néha pedig az Édes kisfiamat, Ha én rózsa volnékot, meg ilyeneket. Attól függ meddig zuhanyzom, milyen kedvem van.
5/11 anonim válasza:
Első vagyok, bocsánat de a "mit" szócsát nem sikerült olvasnom......
Szóval: Fülesmackó, Kukori és kotkoda, Tente baba tente
6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Ezek mind nagyon hasznosak voltak, de persze várom a továbbiakat is! Nagyon szeretek énekelni, de rá kellett jönnöm, nemigen ismerek olyan dalokat, amit a kislányomnak énekelhetnék, úgyhogy köszönöm az ötleteket!
2014. júl. 18. 13:23
7/11 anonim válasza:
Én a Bóbitával szoktam altatni a kisfiamat, ezt hallgatja a pocaklakó is. :)
8/11 anonim válasza:
Bóbita, Nád a házam teteje (tudok egy szép verziót), Szánkózás (Mozart), Hull a hó hull a hó mesebeli álom, Egyszer egy királyfi, Madárka madárka, és még sok népdalt.
9/11 anonim válasza:
8. vagyok, a pocaknak nem énekeltem, elnézést félreértettem a kérdést, a már megszületett babáknak énekeltem/énekelek
10/11 A kérdező kommentje:
semmi baj, úgy is jó! :)
2014. júl. 18. 15:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!