Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti mit szoktatok énekelni a...

Ti mit szoktatok énekelni a kisbabátoknak?

Figyelt kérdés

2014. júl. 18. 13:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
52%
Nálunk férjem énekelt a pocakomnak...
2014. júl. 18. 13:05
 2/11 anonim ***** válasza:
lencsi lány :) tente baba, süss fel nap, alma együttestől vegyesen :)
2014. júl. 18. 13:07
 3/11 anonim ***** válasza:
A bóbitát nagyon szereti, meg a csip-csip csókát. De szoktam Halász Juditot, Gryllus Vilmost meg népdalokat is énekelni.
2014. júl. 18. 13:09
 4/11 anonim ***** válasza:

Zelk Zoltán: Este jó

Ezt minden fürdésnél eléneklem mióta érzem mozogni. Még szoktam mást is, de azok cserélődnek. Csiribiri, Lencsilány, Kenguru mama, néha pedig az Édes kisfiamat, Ha én rózsa volnékot, meg ilyeneket. Attól függ meddig zuhanyzom, milyen kedvem van.

2014. júl. 18. 13:11
 5/11 anonim ***** válasza:

Első vagyok, bocsánat de a "mit" szócsát nem sikerült olvasnom......

Szóval: Fülesmackó, Kukori és kotkoda, Tente baba tente

2014. júl. 18. 13:12
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Ezek mind nagyon hasznosak voltak, de persze várom a továbbiakat is! Nagyon szeretek énekelni, de rá kellett jönnöm, nemigen ismerek olyan dalokat, amit a kislányomnak énekelhetnék, úgyhogy köszönöm az ötleteket!
2014. júl. 18. 13:23
 7/11 anonim ***** válasza:
Én a Bóbitával szoktam altatni a kisfiamat, ezt hallgatja a pocaklakó is. :)
2014. júl. 18. 13:43
 8/11 anonim ***** válasza:
Bóbita, Nád a házam teteje (tudok egy szép verziót), Szánkózás (Mozart), Hull a hó hull a hó mesebeli álom, Egyszer egy királyfi, Madárka madárka, és még sok népdalt.
2014. júl. 18. 14:13
 9/11 anonim ***** válasza:
8. vagyok, a pocaknak nem énekeltem, elnézést félreértettem a kérdést, a már megszületett babáknak énekeltem/énekelek
2014. júl. 18. 14:15
 10/11 A kérdező kommentje:
semmi baj, úgy is jó! :)
2014. júl. 18. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!