Adnátok Boglárka nevű kislanyotok mellé születendő kisbabatoknak Boróka nevet?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon tetszik, szerintem tök jó, de nagyon sokan olyan furan néznek ránk emiatt ...2012. aug. 16. 20:38
1/21 anonim válasza:
Sosem csesznék ki a gyerekemmel ilyen névvel, az tuti. De ha nektek tetszik, senkinek nincs beleszólása.
2/21 anonim válasza:
Igen, nagyon szép név a Boróka.
3/21 anonim válasza:
Nekem ez tetszik. A kislányunk Zoé, ha a pocaklakónk lány lenne (de fiú), nekem nagyon tetszik a Zara és a Zorka. Hadd nézzenek furán... a ti gyereketek!!
4/21 A kérdező kommentje:
Ezt a Borókára írtad, vagy a hasonlóság miatt? Mert, az hogy nem tetszik, az most nem érdekel annyira:)
2012. aug. 16. 20:43
5/21 anonim válasza:
A Borókára írtam. Az, hogy hasonló, egyáltalán nem baj sztem.
6/21 anonim válasza:
Nem.
A boróka egy szúrós, szagos tuja...
Inkább Mályva, Bíborka, Bodza, ha már növénynevet akarsz.
7/21 anonim válasza:
8/21 anonim válasza:
A hasonlóság nem érdekel,az én lányaimnak is hasonló neve van,de a Boróka név nem tetszik,ezért nem adnám:)
9/21 anonim válasza:
Nekem Boglárkám van, és Boróka lett volna a kicsi, ha nem fiúnak születik :) Szerintem nagyon bájos név, ismerek Borókát és ezt a pozitív érzést ő még csak megerősítette :)
10/21 A kérdező kommentje:
Nem a növénynév miatt, egyszerűen ez tetszik:) Köszönöm mindenki válaszát!
2012. aug. 16. 21:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!