Én a Bóbitát meg az Icike picike mesét. De néha van János bácsi is. :)
2011. aug. 26. 10:54
6/11 anonim válasza:
Egyszer volt egy iciri-piciri..., A part alatt..., ilyesmiket, Zeneovit, Bors nénit, Kárpátiát, Musiceleket, Nox-ot, Népdalokat,. stb... Gyakorlatilag mindent énekelek és hallgatunk. A ritmust szereti, és kell is nekik mert késöbb hasznát veszik a beszéd kifejlődésében.
2011. aug. 26. 11:17
7/11 anonim válasza:
Van egy zöld sárkányunk, arról eszembe jut a Süsü.
2011. aug. 26. 11:20
8/11 anonim válasza:
Hupikék törpikék, Balu kapitány főcím dal, tavaszi szél ciki, de ezek amiket kívülről tudtam, tudok. Jah és régebben amíg kicsi volt a La Marseillaise-t, mert valamiért ezt is tudom kívülről, most már nem éneklem neki mert elég durva a szövege :) Most 9 hónapos
2011. aug. 26. 12:07
9/11 anonim válasza:
Szintén improvizáló anyu vagyok, a beszédemet is megzenésítem.:) Azon kívül pedig a mostani kedvenc a Micimackó!: Amikor elkezdem, hogy "hull a hó és hózik-zik-zik, nagyokat nevet!:)
2011. aug. 26. 14:58
10/11 klixa válasza:
Úgy tűnik, mi anyukák egyformán működünk...:) Én is újdonsült költő vagyok, mert verseket mondókákat is kitalálok, ami látszólag bejön neki, meg persze énekelek is, róla, a családunkról, a kertről, hogy fáj a hátam, hogy mikor alszik el, stb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!