Mivel pürésítitek a gyümölcsöt a kisbabátoknak, hogy olyan állaga legyen, mint a bébiételeké?
Botmixer és pici foyladék(víz, gyümölcsleve, anyatej...)
Az alma vízzel szuperül pürésíthető botmixerrel, sokal jobban, mint almarszelőn.
eéőz
szerintem nem kell adarbos ételt korán erőltetni, én is pépesítettem (pedig csak 6 hósan kezdtem hozzátáplálni) de a későbbiekben soha nem volt baj a darabos kajával
Lehet olyan állagúra csinálni, mint a boltit. Ha a férjem nincs itthon, amikor készítem, mindig megkérdezi, hogy házi vagy bolti, ami a hűtőben van a bébiételes üvegben. Én úgy szoktam, hogy összefőzök mindent (csirkemell, krumpli, egyéb zöldség), kiszedem az aprítóba, és még jó ujjnyit ráöntök a levéből. 1-2 percig turmixolom, és tökéletes (a mi kisfiunk simán kiöklendezte a nagyon pici csomókat is, muszáj volt)
a turmixgéppel nekem azért nem sikerült, mert túl nagy a tál, és szétkente a falán. a botmixernem meg kicsi a kése.
ezzel viszont nagyon jó, ilyenünk van
(és belefér egyszerre három-négy adag, elég kétnaponta újat főzni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!