Ti hogy reagálnátok, ha azt mondaná 26 hetesen a genetikus, h 2-3% az esély kromoszóma rendellenességre?
19. héten echodensek voltak a belei, de lebeszélt a genetikus az amniocentesisről. Most pedig a jobb kamrában 2 hyperechogén papilláris izom ábrázolódott. Teljesen ki vagyok borulva. Nem élném túl, ha beteg bebám születne. Nagyon félek, azóta sem tudom abbahagyni a sírást :(
Csak nem értem, h a múlt heti kontrollon a nőgyógyászom miért nem látta az eltérést????!!!
Hozzád hasonlóan, valószínűleg én is kiborulnék. Bőgd ki magad, aztán vegyél egy nagy levegőt, és pozitívan előre. Tenni nem tudsz most semmit, ha pedig folyamatosan idegeskedsz, az tényleg nagyon nem jó a babának.
Azt mondják minden fejben dől el:tehát legyél magabiztos, legyél benne biztos hogy nincs baj, és csak a jóra gondolj.
Kitartás és boldog babavárást!
"Nem értem, h miért pont velem történik?!"
Nem veled történik. Vele. Az ő élete, az ő teste, az ő jövője lesz. Ne haragudj, hogy ezt mondom, de te magadat sajnálod, amikor a gyerek beteg? Tényleg gondold át és tedd a helyére a dolgokat, mert ez így nem lesz jó! Ő (lehet kis eséllyel) beteg, nem te! Ő neki lesz segítségre szüksége egy erős anyától, nem neked! Ő fog küzdeni nap, mint nap, és menni előre ennek ellenére! TE most ne magadat sajnáld, hanem az erőt gyűjtsd, hogy megadhasd majd neki, amire szüksége van, legyen az bármekkora segítség is! Amúgy 2-3% nem nagy esély, ez is igaz. De tudatosítsd, hogy lehetséges, hogy lesz gond, de neked kell erősnek lenned, mert ez az Ő problémája lesz, és támogatásra lesz szüksége! Ha összezuhansz, akkor kitől fogja megkapni ezt? Nem engedheted meg magadnak, sem most, sem később! Tessék arcot mosni, mély levegőt venni és megnyugodni!
hány hetes vagy?
Mit mondtak a dokik, küldenek további vizsgálatra?
A neten találtam ezt :
"(Mert a bal kamrába 2 hyperechogén papaillaris izmot látni, és több a magzatvizem.)
nem veszélyes ha jó lett az AFP eredményem,mert egy idő után felszívodik és sokszor fordul elő. "
ja bocs 26 hetes.
és mit mondtak most mi lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!