9 hetes vagyok, nyaralni készülünk fürödhetek a Balatonban?
Figyelt kérdés
2014. júl. 17. 07:47
1/5 anonim válasza:
Persze, nyugodtan, én is kb. ilyenkor voltam tavaly, semmi bajom nem lett. Ha úgy érzed, hogy nem esik jól a víz, menj ki belőle.
2/5 anonim válasza:
Ha nincs kinyílva a méhszáj (bár gyanítom, hogy 9. héten nincs), akkor nyugodtan!
3/5 anonim válasza:
Persze, ha nincs semmi gond amúgy :) Természetes vizeket még jobban is ajánlják, mint a strandot, a Balatonnak pedig kiváló a vízminősége!
Én a nyaralásnál használtam Gynophillus hüvelykapszulát, az jó kis hüvelyflórát "csinál", megelőzésképpen nem árt :)
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat!
2014. júl. 17. 12:32
5/5 anonim válasza:
Arra nagyon vigyázz,hogy ne időzz hosszan a vízben,nehogy felfázz.Ha pedig kijössz a vízből,csavard be jól a hasad,hogy minél előbb átmelegedjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!