11/25 anonim válasza:
Szia!
Nekem is volt ilyen,de nem volt baba:(
Pedig mindenki azt mondta,a halvány is pozitív!
Tesztelj néhány nap múlva,ha erősebb akkor baba:)
12/25 A kérdező kommentje:
Fáj a mellbimbóm és körülötte meg is van duzzadva, kék ér is megjelent, megjönérzés, és néha (mostmár elég gyakran) hányinger kerülget.
2008. aug. 3. 20:06
13/25 anonim válasza:
Nekem detto ugyan ilyen volt mint neked!Most vagyok a 22. héten!!!Szerintem babás vagy!!
14/25 A kérdező kommentje:
köszönöm a bíztatást! Gratula Neked is!
2008. aug. 3. 20:29
16/25 anonim válasza:
tudsz róla ,hogy forditva fogod a tesztet??????? bocsi ,de én a második csíkot sem látom !!!!!!
17/25 anonim válasza:
Már bocsánat, de kedves elöttem szóló, teljesen mindegy hogy hogy fogja a tesztet, a második csík nagyon halvány, de OTT VAN!!! egy picit balra a kontrollcsíktól!
Kedves kérdező! Szerintem is babás vagy, a tüneteid is erre utalnak. Pár nap múlva ismételd meg, és akkor már erősebb lesz!
Boldog Babavárást!!!!
18/25 anonim válasza:
ez bizony két csík!!!2 nap és már erősebben fog látszani!gratulálok!!!
19/25 A kérdező kommentje:
Köszi! Aranyosak vagytok!
(Azt hittem mindegy hogy hogy fogom a tesztet hiszen minden irányból kell látszania a csíknak, nem?)
2008. aug. 3. 22:10
20/25 anonim válasza:
Gratulálok:D Elöször én is meresztettem a szemeimet, hogy mit is kell nézni:D Szerintem holnap reggel csinálj mégegyet. Az a biztos:D Szorítok, hogy baba legyen, aztán írj ám, hogy mi van!:D 33hetes kismama:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!