Nektek milyen volt, ha volt hasszurkalas, huzodas az alhasban az elso trimeszterben?
Figyelt kérdés
Letezik, hogy mar a 4. hetben hol tüszerü szurasokat, hol pedig pulzalo, lüktetö, "lefele huzo", teljes savban az alhasra kiterjedo, kellemetlen, de meg birhato "fajdalmat" erzek? A tüszerü szurasok felvaltva jönnek mindket petefeszek iranyabol, a pulzalo (hol faj, hol nem faj) tegnap este eleg kellemetlen volt kb 40 percen at, de aztan jobb lett, de ma meg mindig erzem enyhen.
Nektek milyen rzes volt? Egyaltalan ennyire koran lehet mar ilyen?
2014. júl. 16. 08:44
11/16 anonim válasza:
jövőhét csütörtökön kell mennem! de voltam másfél hete dokinál ott csináltak UH- t mert barnáztam, kaptam rá utrot! ha méhen kivülit már akkor látták volna nem?
12/16 anonim válasza:
ja azt elfelejtettem irni hogy a héten töltöm a 6 ik hetet!
13/16 A kérdező kommentje:
Nekem végül ma negatív lett a teszt.
2014. júl. 21. 10:24
14/16 anonim válasza:
De az eddigiek pozitívak voltak? Mensid még nincs? Teljesen negatív vagy volt halvány második csík?
15/16 A kérdező kommentje:
Volt vérezgetés, előtte halvány pozitív, utána, mikor már csak kis pecsételés volt még volt egy erős pozitív, de azóta 2x is negatív. Lehet, hogy elindult valami, de végül mégsem jött össze.
2014. júl. 21. 11:31
16/16 A kérdező kommentje:
Ja és teljesen negatív, semmi halvány, ráadásul olyan fajtával, ami korábban a pozitívat mutatta.
2014. júl. 21. 11:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!