Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sok nő miért használja a...

Sok nő miért használja a terhességet kifogásnak?

Figyelt kérdés

Ismerek pár nőt, aki a terhességet kifogásnak használja! Ő nem dolgozhat, csináljon meg mindent a férje, pakoljon el mindent a férje, Ő csak űl, netezik, TVzik, nem szabad felidegesíteni mert árt a babának, adjuk át a helyet neki mert terhes, engedjük előre mert terhes...

A kedvenc mondatom: "És mit csináltam volna 6 hónapos terhesen???"

Miért?

2014. júl. 15. 16:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

# 5/10

Szerintem kérdező sem arra gondolt akinek tényleg gondok vannak a terhességével hanem arra aki csak felhasználja kifogásnak.

Te tényleg veszélyezettet terhes vagy az teljesen más.

2014. júl. 15. 20:06
 12/16 anonim ***** válasza:
59%

Az a helyzet, hogy az én drága környezetem is azt gondolja rólam, hogy kifogásnak használom a terhességet.

Én veszélyeztetett terhes vagyok, amit bírok megcsinálok.

2014. júl. 15. 21:01
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem az osszes valaszra irtam, csak a zomere. Akinek nem inge...

Egyebkent meg az a no, aki ezt kifosnak hasznalja es nem veszelyeztetett, de felmosni sem kepes, azzal nem csak allapotosan vannak gondok.

De alap intelligencia kerdese, hogy atadom a helyem egy kismamanak vagy idos embernek, aki nem igy gondolja, azt melyen tudom sajnalni!

Az meg hogy nem idegesitunk egy kismamat feleslegesen szinten helytallo, ha tudnal gondolkodni Kerdezo, melyebben ismerned a noi testet es allapotossagot, ertened...

2014. júl. 15. 21:08
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Első babánkkal végig szinte minden oké volt,dolgoztam stb.Szóval csináltam mindent.

Volt olyan ismerősöm aki szó szerint letolt,hogy minek dolgozok ha lehetnék táppénzen is!A szám tátva maradt!Mondtam nem vagyok beteg,így érzem jól magam.

Most ismét babát vàrok és veszélyeztetett vagyok,kórházban is voltam...Szigorú fekvés!Ha nem a baba lenne a tét már beleőrültem volna!2 hete szinte csak fekszek és még legalább 4 hétig ez vár rám...

2014. júl. 16. 09:17
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos tényleg egyre több olyan nő van, aki betegségként, vagy nem is tudom hogy fogja fel a terhességet és még a széltől is óvják magukat, meg mindenen paráznak, pedig semmi okuk aggódni (persze én se a ténylegesen veszélyeztetett kismamákra gondolok) és absz nem csinálnak semmit, se főzés, se házimunka, csak henyélnek, "mert ők bizony terhesek"...

Én 37 hetes kismama vagyok, de péntekig dolgoztam, mosok, főzök, takarítok, viszont azt, hogy átadják a helyet, durván és tényleg durván kifejezve, szóval senki ne értse félre, de "elvárom", és nem azért, mert lusta vagyok, meg ha csavarogni bírok, akkor állni is, hanem azért, mert befékezhet hirtelen a jármű, vagy valaki megbotlik és elesik, és állva nem tudom úgy védeni a hasamat...

2014. júl. 16. 14:10
 16/16 anonim ***** válasza:
Én jobban utálom a terhességi kifogásnál azt, aki meg meg akarja mutatni hogy ő erős, hogy ő tökéletes, hogy ő csak terhes. Ilyen a sógórnőm, aki 7 hónapos terhesen mosógépet cipelt az apjával. Nem baj ha megreped a burok és ezzel hatalmasat árt a még fejlődő kisfiának.
2014. szept. 9. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!