A vérkép kimutatja az 5 hónapos terhességet?
A kérdésem az lenne, hogy ha valaki teljes vérképet kér és az orvos világosan megmondja, hogy hormonokat nem néznek a vérben csak a vörösvérsejteket, fehérvérsejteket, cukrot meg ilyen alap dolgokat akkor észreveszik a terhességet? Hiszen a terhességet a HCG hormon nagy mennyisége mutatja ki de ha nem néznek hormonokat akkor hogyan jönnek rá ha netán mondjuk 5 hónapos terhes valaki? Egyáltalán rájönnek? Vagy csak akkor ha külön kéri az illető, hogy nézzenek hormonokat is?
A válaszokat előre is köszönöm.
És akkor nehéz egy terhességi tesztet csinálni???
Amúgy csak akkor derül ki vérvételből, ha hormont néznek.
De akkor minek még szúratni is magad, mikor elég egy pisi meg egy teszt? Nem is értem...
És ha csináltál netán tesztet, ami negatív, akkor meg nem vagy terhes.
Akkor meg a bélmozgásodat érzed úgy, mintha valami rugdosna.
Voltam már kismama és a terhesség korai szakaszában, amikor már lehet érezni a babát, azok az érzések pontosan olyanok, mint a bélmozgás.
Amúgy vérzésed van? Vagy nincs már hónapok óta? Ha rendesen vérzel és semmilyen terhességi tüneted nincs, nem érzel, nem látsz változást magadon, akkor azért elég kizártnak tartom a terhességet.
Szia!en Londonban elek,mikor csináltam terhességi tesztet,utána bementem egy besetalos korhazba( neten meg tudod nézni melyik van a legközelebb)es mondtam nekik hogy pozitív lett a tisztem,szeretnek egy ultrahangot hogy minden rendben van-e.
Mondtak várnom kell mert bejelentés nélkül mentem.
Fel óra urán mar meg is volt a vizsgálat.
Ma vagyunk 40 hetesek :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!