A vérkép kimutatja az 5 hónapos terhességet?
A kérdésem az lenne, hogy ha valaki teljes vérképet kér és az orvos világosan megmondja, hogy hormonokat nem néznek a vérben csak a vörösvérsejteket, fehérvérsejteket, cukrot meg ilyen alap dolgokat akkor észreveszik a terhességet? Hiszen a terhességet a HCG hormon nagy mennyisége mutatja ki de ha nem néznek hormonokat akkor hogyan jönnek rá ha netán mondjuk 5 hónapos terhes valaki? Egyáltalán rájönnek? Vagy csak akkor ha külön kéri az illető, hogy nézzenek hormonokat is?
A válaszokat előre is köszönöm.
Igen, ezt tényleg nem szabad annyiban hagyni! Ki tudja még, hogy mennyi terhes nővel játsszák/játszották ezt el. Ilyenkor az orvos bele sem gondol abba, hogy ha húzza az időt az a babának és a mamának is árthat? Hiszen sajnos benne van a pakliban, hogy valami nincs rendjén...Hogy veszik észre ezt ha meg sem vizsgálnak és hazaküldenek?!
Köszönöm a válaszod!
Sziasztok!
Ma felhívott az orvos és a vérképből egyértelműen kiderült, hogy nem vagyok terhes. Hihetetlen, hogy mikre képes az agy ha az ember igazán hisz valamiben! Ennek ellenére is állítom, hogy nem részesültem az engem megillető normális ellátásban. Teljesen mindegy, hogy terhes vagyok-e vagy sem mert ha egy nő ilyen gyanúval fordul az orvosához, azt komolyan kell venni hiszen ha most terhes lennék, még komoly baja is lehetett volna a babának mert ennyi ideig húzták-vonták a dolgot! Nagyon sok vizsgálatról maradtam volna le emiatt! Gyanítom, hogy ha engem nem vettek komolyan akkor mással is eljátsszák ugyanezt! Nők! Ne hagyjátok magatokat!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!