Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A vérkép kimutatja az 5...

A vérkép kimutatja az 5 hónapos terhességet?

Figyelt kérdés

A kérdésem az lenne, hogy ha valaki teljes vérképet kér és az orvos világosan megmondja, hogy hormonokat nem néznek a vérben csak a vörösvérsejteket, fehérvérsejteket, cukrot meg ilyen alap dolgokat akkor észreveszik a terhességet? Hiszen a terhességet a HCG hormon nagy mennyisége mutatja ki de ha nem néznek hormonokat akkor hogyan jönnek rá ha netán mondjuk 5 hónapos terhes valaki? Egyáltalán rájönnek? Vagy csak akkor ha külön kéri az illető, hogy nézzenek hormonokat is?

A válaszokat előre is köszönöm.

2014. júl. 13. 17:07
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
26%

Ha menstruáltál, akkor nem lehetsz terhes. Pont

A beágyazódást követő 10-14. napon fordulhat elő vérzés, de minekután nyálkahártya leválás nem történik sem ekkor, sem a terhesség folyamán bármilyen pecsételő vérzéssel, ezért egy már éveket menstruált nőnek tudnia kell megkülönböztetni a menstruációs vérzést a többitől. Ha neked ez nem megy, akkor bocsi, de veled van a baj. Tessék lepisilni még egy tesztet ( nem is értem ez miért olyan nehéz), de több, mint valószínû, hogy az negatív lesz.

2014. júl. 13. 18:54
 12/36 anonim ***** válasza:
Csinálj még egy tesztet. Azért azt nem teljesen értem, hogy miért volt egyszerűbb egy vérvételt kérni, mint egy újabb pisilős tesztet megcsinálni. Na mindegy.
2014. júl. 13. 19:24
 13/36 anonim ***** válasza:
48%
en ugy gondolom nem vagy terhes egy 5 honapos kismaman mar igen latszik a terheseg neked nem novekszik a hasad?
2014. júl. 13. 19:39
 14/36 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszoló! Írta a kommentjében, hogy 2-szer akkora a hasa, mint régen.
2014. júl. 13. 20:32
 15/36 anonim ***** válasza:
Majd írd már meg légyszí mi volt az UH-on, már nagyon érdekel :)
2014. júl. 13. 21:07
 16/36 anonim ***** válasza:
Hát ez engem is érdekel mi lesz ebből!
2014. júl. 13. 21:17
 17/36 anonim ***** válasza:
Én ismerek olyat aki akkor vette észre hogy terhes,amikor már rugdosott a baba,és vérzése is volt.Úgyhogy szerintem nem kizárt hogy terhes vagy
2014. júl. 13. 21:35
 18/36 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de ez egy vicc. Angliaban elek, mas az orvosi ellatas, de olyan nincs, hogy egy terhes not ne vizsgalnanak meg. Igen, feltetele a pozitiv terhessegi teszt, kulonben boldog boldogtalan UH vizsgalatot kovetelne. Ha verkepet tudtal nezetni minden alapos indok nelkul a GP-vel, akkor UH-t is tudtal volna kerni. Ha a leirt tortenetedre furcsan nezett volna (igen, van olyan, hogy terhesseg ellenere verezget valaki, de azt hiszem, nem pont olyan, mint egy rendes mensi), akkor a menstruacios ciklusod furcsasagara, a korabbi pozitiv teszt utani verzesre hivatkozva tudtal volna kerni egy vizsgalatot, hogy attol felsz, a vetelesed nem ment vegbe rendesen, nincs peteereses, stb., stb.

Kisse bosszanto, mikor mindenki ugy irja le az itteni ellatast, mintha dzsungelben elnenek az angolok. Igen, mas, nagyon mas, mint otthon. De alapos indokkal igenis megvizsgalnk, torodnek veled, legfeljebb addig mesz, amig korrekt GP-t, korhazat, maganorvost nem talalsz.

Tudom, mirol beszelek, itt lettem terhes. Sajnos missed abortuszom van, es muteni kell. Ket UH-m is volt, korrekt tajekoztatast kaptam, nem kuldenk el, hogy veteljek el magamtol, es igenis torodnk meg az ember lelkevel is.

Menj vissza kerdezo a GP-hez, kerj szepen beutalot es kapsz. Maganvizsgalat meg 70-90 fontert elvegeztetheto.

2014. júl. 14. 08:54
 19/36 anonim ***** válasza:
Márciusban csináltál tesztet...most július van..azt írod, a vizsgálat feltétele pozitív terhességi teszt. Akkor miért nem csinálsz egy tesztet így 3 hó után???
2014. júl. 14. 15:41
 20/36 anonim ***** válasza:
Na kérdező van baba?
2014. júl. 15. 14:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!