Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A dokim szerint 2 hét múlva...

ReniAdam kérdése:

A dokim szerint 2 hét múlva szülni fogok. Miből gondolja?

Figyelt kérdés
35 hetes kismama vagyok. A Soski m azt mondja 2max 3 hetem van a szülésig. Ezt miből gondolhatja? Mer5 azt nem mondta mire alapozza az állítását, de nagyon biztos volt magában.
2014. júl. 15. 13:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
86%

Sok oka lehet:

1. nyílik a mégszájad elég komolyan

2. a baba méretei nagyobbak az időpontnál és ezért előrébb hozza fejben a szülés időpontját

3. nyaralni megy és behív, "megvizsgál" vagy beindítja a szülést valami okra hivatkozva, és akkor el tud indulni időben (nem kell felháborodni, nem akkora ritkaság ez)

...

stb.

2014. júl. 15. 13:47
 2/12 anonim ***** válasza:
*méhszájad
2014. júl. 15. 13:47
 3/12 anonim ***** válasza:
nekem is az előző válaszoló 3.pontja ugrott be...
2014. júl. 15. 13:48
 4/12 A kérdező kommentje:
Nem fogadott dokiról van szó, csak mindig hozzá járok terhesgondozásra. Ő már nem szüleszt mert idős, csak nőgyógyásznak, terhestanácsadónak maradt meg.
2014. júl. 15. 14:13
 5/12 anonim ***** válasza:

Mert biztos tapasztalt doki. Érzi, hogy lent van a baba nagyon, lehet, hogy nyilik is a méhszáj. Nekem az elsőnél mondta, hogy tuti hamarabb jön, igaza is volt, 2 héttel előbb született.

Másodiknál mondta, hogy nagyon vigyázzak, koraszülés gyanús lehet, be is kellett feküdnöm a 34. héten, mert elindult.

Aztán benn maradt a 39-ig. A doki mondta, ha fájások vannak, azonnal induljunk, 2 óra alatt meg lesz. Fél 4-kor ébredtem fájásra, fél 6-ra született :D

2014. júl. 15. 14:32
 6/12 A kérdező kommentje:
Az biztos hogy régóta van a szakmájában. Sokan dícsérik. Rosszat még nem hallottam róla. Kicsit meglwpett a Kopé jelentése mert olyan biztosra mondta a solgot. Mondjuk 6 napon belül egy centivel lett rövidebb a méhszájam nem tudom hogy esetleg ennek alapján gondolja e így. Meg közölte, hogy óriási a baba. Egyébként az NSTn honnan tudják megállapítani hogy mikorra várható? Mert úgx tudom hogy azzal a baba szívhangját figyelik. Mi utalhat arra egy NSTn hogy esetleg hamarosan útban lesz a baba? Mert kedden megyek majd és szeretném tudni hogy esetleg az NSTn eszrevehetnek e valamit ami miatt benntartanak.
2014. júl. 15. 14:49
 7/12 A kérdező kommentje:
*Kopé= doki. Bocsi csak ez a szótár néha megviccel
2014. júl. 15. 14:50
 8/12 anonim ***** válasza:
Szerintem csak tapasztalt.
2014. júl. 15. 15:25
 9/12 anonim ***** válasza:
az NST ha jol tudom mutatja a fajasokat is, es ha vannak bar te nem is erzed, abbol mar a doki tud kovetkeztetni kb. mikor lesz. Az hogy mikor varhato, nekem mindig olyat mondott a doki, hogy mennyire tart a mehszaj, kivizsgalasbol erzi
2014. júl. 15. 16:10
 10/12 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, nem tudom megérteni az ilyen kiírásokat. Ott vagy, beszélgetsz vele, kedves is, tapasztalt is, mégis miért nem teszed fel neki a kérdésed????

Biztos szívesen válaszolt volna!

2014. júl. 15. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!