Milyen ételeket kívánsz terhesen, kisfiút vagy kislányt vársz?
Kíváncsi vagyok van-e összefüggés a különböző nemek és kívánósság között.
Köszi
Szia
Nekem sajna nem regen mult el a hanyos idoszak.. :(
De amit minden mennyisegben tudok enni,barmilyen szaftban tesztas etelek... gorogdinnye,citrompotlo :D
Hosszabb az a lista sajnos amit nem tudok megenni mert abszolut nem kivanom.. holnap megyek uh-ra ahol remelem megerositik a kislanyt :)
17hkm
elsőnél ecetes dolgokat és a sósat kívántam, kislány lett
most is kislányt várok, de most meg inkább az édeset
én nagyon kívánós lettem, de ha ebből kellene megállapítani hogy milyen nemű lesz akkor nem menne. Van hogy napokig csak gyümölcsöt ennék, majd inkább zsírosabb ételeket, majd savanyúságot, majd édességet. Ezek az időszakok kb 2-3 hetente váltják egymást.
33 hetes vagyok és kislányt várok.
Viszont anyukám mikor a húgomat várta egész terhessége alatt az édeset kívánta , míg bátyámmal a savanyút.
Szia!
Én gyümölcsöt minden mennyiségben, meg zöldséget... De ha megkívánom akkor pár kocka csoki is lecsúszik, de nem igazán mondhatom el, hogy nagyon kívánós lennék. szinte mindent megeszek. Az elején az édeset nem bírtam megenni.
Egyébként kisfiút várok. 32hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!