Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen ételeket kívánsz...

Milyen ételeket kívánsz terhesen, kisfiút vagy kislányt vársz?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok van-e összefüggés a különböző nemek és kívánósság között.

Köszi

2014. júl. 15. 11:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Szia

Nekem sajna nem regen mult el a hanyos idoszak.. :(

De amit minden mennyisegben tudok enni,barmilyen szaftban tesztas etelek... gorogdinnye,citrompotlo :D

Hosszabb az a lista sajnos amit nem tudok megenni mert abszolut nem kivanom.. holnap megyek uh-ra ahol remelem megerositik a kislanyt :)

17hkm

2014. júl. 15. 12:00
 2/13 anonim ***** válasza:
Nem lettem kívánós, ugyanazt eszem, mint előtte. Mivel nyár van a hideg, lédús dolgokat preferálom, de ez mindig így van nyaranta. Kisfiút várok, 37 hetes vagyok.
2014. júl. 15. 12:05
 3/13 anonim ***** válasza:
En sem lettem kívànós szeretek enni a zöldsègeket főleg de ugyanúgy megeszem az édessèget is ha azt kívanom mint a terhessèg előtt..talàn amit nagyon megszerettem az a sonkas szendvics:))kisfiút vàrok..
2014. júl. 15. 12:18
 4/13 anonim ***** válasza:
0%
Túrót kívántam, nem tudom mit vártam...
2014. júl. 15. 12:34
 5/13 anonim ***** válasza:

elsőnél ecetes dolgokat és a sósat kívántam, kislány lett

most is kislányt várok, de most meg inkább az édeset

2014. júl. 15. 12:48
 6/13 anonim ***** válasza:

én nagyon kívánós lettem, de ha ebből kellene megállapítani hogy milyen nemű lesz akkor nem menne. Van hogy napokig csak gyümölcsöt ennék, majd inkább zsírosabb ételeket, majd savanyúságot, majd édességet. Ezek az időszakok kb 2-3 hetente váltják egymást.

33 hetes vagyok és kislányt várok.

Viszont anyukám mikor a húgomat várta egész terhessége alatt az édeset kívánta , míg bátyámmal a savanyút.

2014. júl. 15. 12:52
 7/13 anonim ***** válasza:
Az őszibaracklét kívántam csak, kislányom született három hete :)
2014. júl. 15. 12:55
 8/13 anonim ***** válasza:
édeset sósat savanyút és mégis lányom lesz:) ez egy hülyeség szerintem!
2014. júl. 15. 13:00
 9/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Én gyümölcsöt minden mennyiségben, meg zöldséget... De ha megkívánom akkor pár kocka csoki is lecsúszik, de nem igazán mondhatom el, hogy nagyon kívánós lennék. szinte mindent megeszek. Az elején az édeset nem bírtam megenni.

Egyébként kisfiút várok. 32hkm

2014. júl. 15. 13:39
 10/13 anonim ***** válasza:
Na, az én palettám: citrom magában, töménytelen mennyiségben, olajbogyó, nyers zöldség, gyümi.Fiunk lesz,34hkm
2014. júl. 15. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!