Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Strandolás 8 hetes terhesen?

Strandolás 8 hetes terhesen?

Figyelt kérdés
A nyárra való tekintettel vízparti nyaralást terveztünk a családdal. Szabad fürödnöm akár uszodákban, akár természetes tavakban?
2014. júl. 15. 10:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én 14 hetes vagyok és már többször elmentem strandolni. Egyszer voltam egy aquaparkban is, de inkább a Balatonban és más természetes vizekben strandolok. 3 hét múlva megyünk tengerpartra nyaralni és persze tervben van, hogy ott is fürdeni fogok. Én azért döntöttem így, mert eddig soha nem kaptam el ilyen helyen fertőzést és nagyon szeretek nyáron vízközelben lenni. De ez a te döntésed, hogy vállalod-e ennek a kockázatát, mer persze mindennek van kockázata.
2014. júl. 15. 13:48
 12/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :D

Természetesen a nőgyógyászomat is meg fogom kérdezni a dologról, de szerettem volna valós tapasztalatok alapján, valós képet kapni. Minél több a "tapasztalt" kismama, nekem annál könnyebb a döntést meghozni!

2014. júl. 15. 14:10
 13/14 anonim ***** válasza:

Nekem a nőgyógyászom, nem hogy ajánlja, folyton ezzel jön, hogy mennyek mert akkor nem fog fájni a hátam lábam stb...és mozgásnak is nagyon jó! Hozzáteszem veszélyeztetett terhes vagyok!

Eddig én is húztam halasztottam, mert azért volt már 2 vetélésem és hát odafigyel az ember mindenre!

A természetes vizeket tényleg előnyben részesítik ilyen szempontból, már leírták előttem hogy miért!

Mi pont ma mentünk először, és nem bántam meg! De nem is vittem túlzásba, úsztam 2 kört és aztán csak napoztam az árnyékba! Egyébként is direkt csak 4 kor mentünk és 6 kor már indultunk is haza!

Ha belegondolok, egy nőgyógyász ajánlotta, akkor csak nem akar rosszat és csak tudja mit beszél!

Viszont azzal is egyetértek, ha valaki nem akar, ne menjen!

2014. júl. 16. 02:58
 14/14 anonim ***** válasza:
Utolsó voltam, azt elfelejtettem leírni, hogy én ma vagyok 18+1 hetes, és a 12. hét előtt nem lett volna olyan aki rá tudott volna venni, hogy elmenjek!
2014. júl. 16. 03:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!