Strandolás 8 hetes terhesen?
Köszönöm a válaszokat! :D
Természetesen a nőgyógyászomat is meg fogom kérdezni a dologról, de szerettem volna valós tapasztalatok alapján, valós képet kapni. Minél több a "tapasztalt" kismama, nekem annál könnyebb a döntést meghozni!
Nekem a nőgyógyászom, nem hogy ajánlja, folyton ezzel jön, hogy mennyek mert akkor nem fog fájni a hátam lábam stb...és mozgásnak is nagyon jó! Hozzáteszem veszélyeztetett terhes vagyok!
Eddig én is húztam halasztottam, mert azért volt már 2 vetélésem és hát odafigyel az ember mindenre!
A természetes vizeket tényleg előnyben részesítik ilyen szempontból, már leírták előttem hogy miért!
Mi pont ma mentünk először, és nem bántam meg! De nem is vittem túlzásba, úsztam 2 kört és aztán csak napoztam az árnyékba! Egyébként is direkt csak 4 kor mentünk és 6 kor már indultunk is haza!
Ha belegondolok, egy nőgyógyász ajánlotta, akkor csak nem akar rosszat és csak tudja mit beszél!
Viszont azzal is egyetértek, ha valaki nem akar, ne menjen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!