Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért gáz terhesen a tanga?

Ivilicious kérdése:

Miért gáz terhesen a tanga?

Figyelt kérdés
Mindenkitől azt hallom,hogy mennyire gáz....nem értem :)
2014. júl. 15. 09:32
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
72%
Sztem semmi gáz nincs benne! Abban legyen a kismama ami neki kényelmes ha tanga akkor tanga! Sztem senkinek semmi köze miben van!
2014. júl. 15. 09:36
 2/17 anonim ***** válasza:
81%
szerintem sem gáz, én is azt hordok még 41 hetesen is :) a fertőzés szempontjából veszélyesebb egyébként, mert csúszkál, de én nem szeretem a teli bugyit főleg nem nyáron fehér nadrág alá..
2014. júl. 15. 09:45
 3/17 anonim ***** válasza:
90%
Elméletileg könnyebben lehet tangában a végbélből hüvelyfertőzést kapni.
2014. júl. 15. 09:45
 4/17 anonim ***** válasza:
66%
Ezt most hallom eloszor, hogy gaz lenne. :-) szerintem nem gaz. Ugyanannyira "egeszsegtelen" terhesen mint nem terhesen. :-) massal meg nem kell foglalkozni, azt hordj amit kenyelmesnek talalsz.
2014. júl. 15. 09:49
 5/17 anonim ***** válasza:
88%
Én tangát hordok, viszont van benne igazság. Az meg egy kicsit butaság, hogy ugyanolyan, mint nem terhesen, mert terhesen sokkal könnyebb összeszedni a fertőzéseket. Nem egészséges nem terhesen sem, mint sok más, például a tampon, de használjuk.
2014. júl. 15. 09:57
 6/17 anonim ***** válasza:
91%
Úgy értettem én is, hogy nem egészséges se terhesen, se nem terhesen. Nem arra gondoltam, hogy terhesen nem könnyebb fertőzéseket összeszedni. De nem terhesen is eléggé egészségtelennek számít, mint ahogy írtad példának a tampont.
2014. júl. 15. 10:21
 7/17 anonim ***** válasza:
16%
Na ja, csak ha nem terhesen elkapsz egy fertőzést maximum neked lehet bajod belőle. Terhesen pedig elveszítheted a gyermeked. Mindenkinek a maga dolga, hogy mennyit kockáztat.
2014. júl. 15. 10:24
 8/17 anonim ***** válasza:
85%
A terhesség során amúgy is esélyes az aranyér, a tanga pedig csak ront a helyzeten. Én a bővebb hüvelyváladék miatt tértem át a teli bugyira, mert tisztasági betétet kell használnom. Terhesség előtt én is tangát hordtam, kivéve ha megjött. 37hkm
2014. júl. 15. 11:09
 9/17 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem se gáz.Én mindhárom terhességem alatt tangát hordtam, kivéve egy pár hétig, míg kikezeltem az aranyeret mert akkor tényleg csak ront a helyzeten meg kellemetlen is akkor tangát hordani.
2014. júl. 15. 11:58
 10/17 anonim ***** válasza:
81%
A fertozesek es az aranyer miatt nem ajanlott. A tanga egyebkent sem tesz jot az aranyernek, akinek meg amugy is hajlama van ra, foleg terhesseg alatt, annak meg plane art. En is utanaolvastam ennek, m szeretek tangat hordani, viszont terhesseg alatt inkabb nem. 28 hkm
2014. júl. 15. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!