Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért gáz terhesen a tanga?

Ivilicious kérdése:

Miért gáz terhesen a tanga?

Figyelt kérdés
Mindenkitől azt hallom,hogy mennyire gáz....nem értem :)
2014. júl. 15. 09:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem nem gáz, ha az kényelmes miért ne. Én nem bírtam amúgy, pedig addig csak tangát hordtam. Azóta sem szívesen hordok tangát, hogy szültem.
2014. júl. 15. 12:56
 12/17 A kérdező kommentje:

Én most töltöm a 30.hetet ,nekem egyszerűen baromi kényelmetlen a "sima" bugyi, a francia bugyi meg főleg...így nyáron meg pláne nagyon rosszul érezném magam benne. Fertőzésem sosem volt semmilyen....és nem is ezeket hallom, hogy amiatt kellene kerülni, hanem mert "nem illik" ...

Persze kórházban megy majd a teli nagyi bugyi gondolom, aranyér pedig egyelőre hírben sincs (lekopogom) .

2014. júl. 15. 14:01
 13/17 Ditta323 ***** válasza:
100%

Abban legyél ami számodra kényelmes. Én nem is hallottam, hogy illene- nem-e. Senkinek semmi köze hozzá. Valakinek lesz tőle baja van akinek nem. Nem kell mindenen aggódni, mert az sem jó :)

Évek óta tangát viselek és eszembe nem jutott, hogy vmi baj lenne belőle, mert terhesség alatt is azt viselem. 31hkm

2014. júl. 15. 14:49
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Már csak azt nem értem miért kellett az 1. oldal összes válaszát lepontozni...
2014. júl. 15. 16:16
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Én értettem a kérdésedet szerintem egyedül, hogy nem az egészségügyi részére gondolsz, hogy gáz. Hanem az illik nem illik részére. Mégis engem húztak le a legjobban a sok doktornő! :D

Azért írtam, hogy még nem hallottam róla, hogy vmiért nem illene. ÉS azért is gondolom úgy, hogy mindenki azt hordjon amit akar. Az egészségügyi része megint más dolog. DE a sok "okosnak" hiába teszel fel kérdést úgyse érti meg. :D

Húzzátok le ezt is! :P

2014. júl. 15. 17:19
 16/17 A kérdező kommentje:

Én sem értem miért húzogatnak le mindent :D

De amióta terhes vagyok és ide írogatok, 2%-ot csökkent nekem is az arányom :D főleg a neves kérdéseknél szeretnek lehúzni, volt,hogy levelet is kaptam,hogy miért nem jó az a név, és én milyen hülye vagyok meg,hogy biztos büdös a szám......csak néztem,hogy wtf :D:D:D:D

2014. júl. 16. 10:08
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Ezt az illik kérdést én azért nem értem, mert ki előtt. Most őszintén, ki látja, hogy ezért megszólna bárki is?
2014. júl. 16. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!