Pontosan hogyan kell számolni a baba mozgást? Ha sűrű picike rúgásokat érzek egymás után az egynek számít? Ha megvan a 6-10 akkor abba hagyhatom?
Figyelt kérdés
Tegnap a dokim mondta hogy kezdjem el számolni a baba mozgását. azt mondta 10napon keresztül,napi 12órába. Nem igazán értem,most 12órán keresztül számoljam? Már azt sem tudom hol tartok,bele vagyok zavarodva alig tudom követni. Írjam fel?2010. jan. 8. 12:39
1/6 anonim válasza:
A kiskönyv utolsó lapján van egy táblázat, ott lehet vezetni. Egy kis rúgás egyenlő egy darab mozgás. Én beírom, hogy ébredés után mennyi időn belül volt meg a tíz, ebéd után, meg vacsora után.
2/6 anonim válasza:
Érdekes.
Nekem úgy kell, hogy du. 5-től kell számolni, hogy mennyi idő alatt érzek 10 mozgást, és ezt egy táblázatba jelölni.
A sűrű picik is egy-egynek számítanak.
Kérdezd meg a védőnőt, ha a dokit nem tudod, hogy pontosan hogy is kell.
3/6 A kérdező kommentje:
A táblázat a 34-edik héttől van,én csak 32hetes vagyok.
2010. jan. 8. 12:59
4/6 anonim válasza:
Nekem is mondták, hogy ennyire pontosan számoljak, csak annyit, hogy válasszak ki minden nap egy fél órát, és feküdjek le, számoljam, hogy az alatt mennyit rúgott. Ha megvan a 10, akkor jó. Én egyszer számoltam, fél óra alatt 29-et rúgott, és közben még aludt is.:-) Azt meg a háziorvosom mondta, hogy ha délelőtt összesen megvan a 10 mozgás, az is elég. Gond akkor van, ha egy fél napnál tovább nem jeletkezik a baba. Nekem egyszer volt ilyen, és nem bírtuk felébreszteni, úgyhogy elindultunk a kórházba. Mire kiforultunk az utcából, beindult a gyerek! :-))
5/6 A kérdező kommentje:
Nekem már bőven megvan a 10,csak azt nem tudom ha megvan abba kell hagynom vagy számolni kell hogy 12 órán át mennyit rúg. Szerintem ez 10napon keresztül nagyon sok. Azt sem mondta a doki hogy írjam fel,vagy mit csináljak.
2010. jan. 8. 13:22
6/6 anonim válasza:
12 órán át biztos nem kell számolni, felesleges. Válassz ki egy időszakot délelőtt, meg egyet délután, és számolgass. Ha feltűnik, hogy egy ideje nem mozog, akkor próbálj visszagondolni, hogy mikor mozgott utoljára, vagy feküdj le, simogasd meg a hasad, és valószínű meg fog mozdulni. Ha gondolod írd fel, de ha a dokid nem mondta, akkor biztos nem kell bemutatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!