Mennyire normális ez? Mai napon észre vettem hogy akkorákat rúg a baba, hogy szinte bele remeg a pocakom, és az egyik oldalrol a másikra szinte érzem mikor eljut! És mind a két oldalon érzem a rugásokat! Ez lehetséges?
Szia
Nekem is remeg néha, hogy szinte én is beleremegek, és hogy két oldalon is érzed, akkor szerintem nyújtózkodik, a kis kezeit, lábait érezheted. Ne aggódj ha mocorog, nekem már gyakrabban csinálja ezeket, mert már kicsi a helye, szinte már hiányzik, hogy nem csinálja annyira mint régen. De dokid is megkérdezheted, ő is megnyugtat, én is sokat kérdeztem.
33+6 kismama
Nekem is nagyon aktív már a 25. héttől a babám. Előtte is aktívkodott, de onnantól szinte állandóan mocorog. Volt olyan, hogy teljesen eldeformálta a hasam, annyira megfeszült... Most már 32 hetes, de még mindig nagyon próbálkozik, ma vagy a térdét, vagy a könyökét dugdosta ki fél órán keresztül, sajna Apa aludt, nem látta.
a doki azt mondta, hogy vannak aktívabb, meg kevésbé aktív babák. Általában ez nem jelent semmi problémát, de ha aggódsz akkor kérdezd meg a dokidat.
Semmi baj nincs azzal, hogy helyezkedik és aktív. Nekem is mozog már vagy 2 hete. Alig érzek rúgásokat, inkább azt érzem, hogy kinyomja magát itt-ott, néha még fáj is. Baj akkor lenne, ha nem mozogna, vagy csak nagyon keveset. Szóval ne aggódj ezeken.
JA! Szerintem azért érzed mindenhol, mert már elég nagy, és a hely egyre kevesebb a szabad mozgásra, kitölti a teljes méhet, ezért minden mozdulatát lehet érezni.
(28 hetes mami)
Nem hiszem hogy bajt jelentene az aktivitás,az én lurkóm néha elképesztő dolgokat művel,kockahashoz meg légszomjhoz juttatja anyucit,apa meg jókat nevet rajta és még biztatja is... :D
A mindkét oldali rúgásoknak a fele valószínűleg ütés,örülj,hogy ilyen kis mozgékony,már úgysem sokáig élvezheted,hamar letelik a hátralévő pár hét...
Aztán majd valószínűleg hiányozni is fog :)
37+6 kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!