A 30. hét után milyen gyakran kellett menned a fogadott orvosodhoz?
Figyelt kérdés
2014. júl. 13. 17:26
1/7 anonim válasza:
nálunk havonta egyszer, uh-ra, a 36 hét után pedig hetente egyszer ctg vizsgálatra, majd a 40. hét után naponta ctg-re.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi. Ctgre lehet menni simán a kórházba is? Vagy elvárja a doki, hogy a magánrendelésére menjek?
2014. júl. 13. 17:30
3/7 anonim válasza:
Engem 3 hetente néz meg (a 30. hét előtt is, elég nyűgös terhességem van), az első babánál kb havonta 1x voltam (azt nagyon jól viseltem/bírtam). Én most töltöttem a 30. hetet, voltam nála u.h-on, kedden megyek vizsgálatra (akkor kapok beutalót a vérvételre is), majd a 34. héten kenetvétel, 36. héten uh, azután nst. Ezt viszont nálunk mindig a kórházban csinálják, és ha kész vagy be kell mutatni a dokinak. Az előző babámnál nem is kellett közvetlenül neki vinnem, hanem aki volt a terhesgondozáson épp doki, az megnézte lepecsételte, hogy minden oké (nem vizsgált) és kész. Persze aztán ha mentem a magánrendelésre ő is ránézett, az utolsókat meg pl úgy csinálta, hogy mikor ügyeletes volt akkor kellett bemennem délután, estefelé és az osztályon megcsinálta. Egyébként szerintem ez kórház és orvos függő is, kérdezz rá.
4/7 anonim válasza:
Én 28, 32, 35 és 38 hetesen voltam a magándokimnál. Nstre.a.kórházba mentem vagy akkor amikor a szülésznőm volt ügyeletben vagy akkor amikor a.fogadott dokim.
5/7 anonim válasza:
Ugyanugy havonta.viszont a 36.hettol mar hetente ctg de a korhazba hi ott mar akkor.
6/7 anonim válasza:
1-es vagyok. nálunk úgy van, hogy ha van fogadott szülésznőd is, akkor ctg-re hozzá küld, a kórházba. de ha nincs, akkor mehetsz a magánrendelőbe is. neki nyilván kényelmesebb ha a kórházba mész mert akkor egyel kevesebb dolga van. Viszont a 40. hét utáni, napi ctg az mindenképp a kórházban történik már.
7/7 anonim válasza:
Terhesség eleje óta havonta egyszer kellett mennem a fogadott orvosomhoz vizsgálatra. Most a 30. héten mondta, hogy innentől kezdve 3 hetente menjek. De így is úgy kaptam csak időpontot, hogy majdnem 4. héten megyek, mert sok kismamája van, sokan járnak hozzá és tele a naptár. Ráadásul a végén NST után a klinikán megvizsgál majd és nem kell magánrendelésre mennem hozzá, így az utolsó alkalmakkor fizetnem se kell. Legalábbis tesóimnál így volt, ők is nála szültek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!