Fontosnak tartjátok, hogy legyen fogadott orvosotok? Ha igen miért? Ha nem, szintén.
Elso gyerkocnel volt orvosom, mert ahova akkoriban tartoztunk, arrol tudtam, hogy konkretan egy rakas kaki. Ez ma sincs maskepp, 3 eve szultem.
Masodik gyerkocnel megkerdeztem a korhazban dolgozo uh-s nenit, hogy mit javasol. Kozolte, hogy felesleges, az ugyeletes dokik is maximalisan dolgoznak, ha adsz penzt, ha nem.
Utana olvastam az Uzsokinak es vegul nem fogadtam.
Nagyon szep szulesem volt, meg ha s.csaszarom is volt. Semmiben nem csalodtam. Lattam a kislanyom azonnal es hoztak vissza. Mellkasomra tettek, simogathatgam, stb.
Abban a 4 napban is mindent maximalisan megkaptam.
Nem fogadtam orvost egyik várandósságom alatt sem (most vagyok 31 hetes a harmadikkal). Számomra teljesen rendben van, hogy havonta az ügyeletes doki vizsgál meg ingyen. Általában nem nagyon kell várni sem, csak ha műtőben van. Problémamentes volt eddig minden, azt elhiszem, hogy egy problémás terhesség esetén az a megnyugtató, ha ugyan az a doki van.
Szülésnél egyáltalán nem tartom fontosnak az orvos jelenlétét (nyilván normál, sima szülésre gondolok, nem komplikációsra), nekem mázlim volt mert szuper szülésznőt kaptam, úgyhogy a második szülésemnél a doki csak a burokrepesztésre, majd a kitolásra jött be és aszisztált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!