Mennyire bízol meg a nőgyógyászodban? Van fogadott orvosod? Minden kérdést fel mersz tenni? Fontosnak tartod a magánrendelést vagy nem?
Maximálisan bízom az orvosomban szakmailag és emberileg is nagyra tartom.
Van fogadott orvosom igen, el sem tudnám képzelni, hogy ne ő legyen majd ott a szülésnél.
Minden kérdést fel merek neki tenni, listával szoktam hozzá menni, nehogy elfelejtsek valamit megkérdezni.
A magánrendelést annyiban tartom fontosnak, hogy nem rohan a doki. Amikor szükség volt rá, 40 percet is foglalkozott velem. Ezt sztk-ban sehol nem szánják rá az emberre. Akár baja van, akár nem.
Megbízom benne, és természetesen merek kérdezni. Nem is tudom, mit ne lehetne megkérdezni. :)
Fontos a magánrendelés, igen. Egyrészt nagy biztonságérzetet ad, hogy ugyanaz az orvos foglalkozik az emberrel, ismeri a (terhességi) múltját, jelenét, nem kell neki újra és újra elmondani, hogy mi a helyzet. Meg hát az ember azért választja, mert valamiért őt találja a legjobbnak. Az idő sem elhanyagolható tényező, mert első terhességnél még sokan dolgoznak, nem érnek rá órákig várni, meg szabadnapokat csak azért kivenni, hogy dokihoz menjenek, ha már többedik gyermek jön, akkor meg főleg semmi ideje nincs az embernek várótermekben üldögélni.
Én még nem voltam nőgyógyásznál soha ( 15 vagyok) de szerintem nagyon fontos hogy 200%ig megbízz benne, hiszen ki tudná a legjobban hogy mi a jó neked ha nem ő. :) Nagyon fontos hogy olyat válassz akinek feltétlenül hiszel, és bízol a hozzáértésben, tudásában. :)
A kérdezéssel kapcsolatban szerintem rengeteg, kicsit parázós első anyuka kérdezgetett tőle mindenféle butaságot, de ő is csak egy ember és nyugodtan elmondhatsz, megkérdezhetsz tőle mindent. :D
A többiről nem tudok nyilatkozni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!