Jobb ha az ember keres magánorvost? Ha igen akkor hogyan működik ez?
Bocsi ha túl hülye a kérdés, nem vagyok ezekben jártas. Eddig mindig csak sztks nődokihoz mentem. Nem volt velük bajom, mondjuk amikor 6 fej bámulta a lábaim közé mert épp diákok voltak bent, akkor az kicsi ciki volt de túléltem.
Most pozitívat teszteltem és nem tudom hova menjek. Jó az sztk-s is? Az a baj sztem valamilyen süllyedésem is van odalent mert érzek valamit mintha lenne a hüvelyemben de úgy érzem mintha a hüvelyfalam lenne kintebb. Nem szeretném ha emiatt megint 10fej bámulna mert végre láthatnak ilyet is.
Ha magándokihoz megyek akkor az hogy működik? Csak kinézek egyet a neten, felhívom és bejelentkezek? Nem számít hogy még sosem voltam náluk vagy ezt jelezzem? (Tökbéna vagyok az ilyenekhez, sose tudom mit mondjak) Ha debreceni vagyok és miskolci magándokihoz akarok menni (most épp itt vagyok) akkor sincs semmi gond? Magándokihoz gondolom az egész országban mehetek akárhova. Milyenek lehetnek a tarifák ilyen orvosoknál?
3.
Magánkórházba is szültél?
Mert egyébként nagyon sok vizsgálatot a kórházban intéz a doki, így az sztk-s ellátást kapod, maximum nem kell várni, esetleg kedvesebb, de nem különbözik. Én néha röhögök is magamban, hogy ez a kis idő, hogy nem kell várnom, megér e 10 ezret, de hát a szülés miatt fizetem inkább.
Nem kell magándokihoz menned, ha nem akarsz. Egyébként igen, ahhoz mész akihez csak akarsz, de mondjuk jó, ha olyat választasz aki abban a kórházban dolgozik, ami közel van hozzád, mégse az ország túlvégére kelljen menned ha megindul a szülés.
Szerintem mielőtt választasz egy orvost, alaposan tájékozódj felőle. Én személy szerint biztos nem mennék olyan orvoshoz, aki azért indítja meg a szülést, mert éppen ügyeletes, és jaj-nehogy-szegénynek-szabadnapon-kelljen-bejönnie. Mert vannak ilyenek is sajnos. Meg olyanhoz se mennék, akiről többen írják, hogy nem ment be a szüléshez, pedig meg volt beszélve.
A tarifák gondozástól 5-15 között mozognak, szülésért pedig ennek a tízszerest "illik" adni. De van olyan doki, aki már az elején kerekperec megmondja, hogy mennyit kell fizetned, meg olyan is van, aki azt mondja, hogy nem kér semmit (=adj amennyit jónak látsz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!