Csajok! Szerintetek jelent valamit az, hogy mit kíván az ember? Arra van szüksége a szervezetének?
Pl. én napok óta csak narancslét innék (de csak a Cappy rostosat), akkor a cukor vagy a c vitamin hiányzik a szervezetemből? Vagy ez nem függ ettől? Pár hete a sushit zabáltam elképesztő mennyiségben az étteremben, meg a wasabit, akkor meg az omega 3-ból fogytam ki? Vagy hogy van ez?:)
Csipsz lehet, hogy a só miatt, gumicuki meg a cukorért, vagy nem is tudom...
Ti mit gondoltok?
Igen... sokan ezzel magyarázzák,hogy miért esznek mindent (pláne ha nagy tételben)amit csak megkívánnak terhesség alatt.
Ez nem így van,egyszerűen megkívántad és kész. ha nem engedsz mindig a kísértésnek főleg ha csipszről, gumicokorról van szó akkor nem fogsz annyit felszedni (alapesetre is igaz).
Nem azt akartam írni, hogy én ilyeneket eszem. Csak a narancslé és a sushi az, ami rám igaz.
Csak hogy akkor mi magyarázza azt, aki csipszet zabál és gumicukrot. Én nem ennék ilyesmit:)
Omega3-at nem tudtam, hogy ilyen hatása bizonyított, nagyon jó!!!! köszi:)
Szerintem ez így nem igaz. Mert ha a csokit kívánnád akkor mi lenne? nyilván abba nemsok vitamin van, csak egyszerűen finom, cukros. De cukor végülis sok mindenben van még a gyümölcs is tiszta cukor, sőt a narancsleved is :)
Amúgy nem hiszem, hogy terhesen annyira kívánós az ember, vagy én nem voltam az :) de nem terhesen is rá tud kattani az ember, hogy jajjj de ennék egy csokit vagy pizzát stb. Egyszerűen mert régen evett azt vagy látott valahol egy nagyon gusztát :)
Én mindig azt mondtam hogy a baba akarja ezeket. Persze amúgy a hormonok szórakoznak ilyenkor velünk, de én érzek egy kis összefüggést aközött hogy mit kívánunk a terhesség alatt és utána miket szeret a baba.
Kisfiammal csak péksütit, vajas kiflit, kenyeret ettem, most imádja ezeket, mindenhez kenyeret eszik 14 hós létére. Zöldséget-gyümölcsöt sajnos keveset ettem terhesen így mintha ő most ezt beakarná pótolni és töménytelen mennyiségű gyömölcsöt megtudna enni, és minden zöldséget megeszik.
Eleinte én is nagyon kívántam a narancslevet (szintén csak a Cappy rostosat) és a sajtokat, húsokat. Aztán jött a vajas kalács, kakaó, fagyi. És ami meglepő: megszerettem az almát és a spenótot! Most leginkább semmit nem kívánok, mert nagyon hamar eltelítődök.
Azt mondják, de tagadj meg magadtól semmit, mert azt a baba kívánja. Hát, nem tudom.Akkor viszont elég fura és rapszodikus az ízlése ennek a gyerkőcnek. :-)
32 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!