Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pár napja nagyon érzékeny az...

Pár napja nagyon érzékeny az ínyem, ez a terhesség velejárója lehet?

Figyelt kérdés
Nem vérzik, de fogmosásnál elég kellemetlen érzés.
2008. aug. 3. 09:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen az.Nekem is eloszor csak erzekenyek,majd jobban jobban bedagadtak,most mar verzik is.Par napja mintha jobb lenne gyulladas csokkento szajvizet hasznalok.
2008. aug. 3. 10:17
 2/7 A kérdező kommentje:
Megírnád, hogy mi a neve ennek a víznek és hogy hol lehet kapni? Köszönöm!
2008. aug. 3. 10:42
 3/7 anonim ***** válasza:
Corsodyl szajoblito,gyogyszertarban vettem de szerintem kaphato dm ben is.Emellet jo ha puha soretu fogkefet hasznalsz.A doktor irta fel a szajvizet tehat nyugodtan hasznalhatod.
2008. aug. 3. 10:51
 4/7 anonim ***** válasza:
A terhesség velejárója lehet. Amennyiben nincs rossz fogad. Megnyugtatásképpen érdemes elmenni fogorvoshoz, nehogy ínygyulladás legyen a vége. A Corsodyl tényleg jó. Nekem a 19-20. héten nagyon megduzzadt az ínyem elöl, vérzett is minden fogmosáskor rendesen, aztán 2 hét múlva teljesen elmúlt. Állítólag abban az időszakban gyakori, hogy elpattanhatnak hajszálerek, akár az orrban is. Nekem az is vérzett. De persze nem törvényszerű, hogy másnál is előfordul.
2008. aug. 3. 11:10
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Egyszerüen lehet kálcium hiány is!

Kispapa

2008. aug. 3. 12:23
 6/7 anonim ***** válasza:

Sajnos ez velejárója, legalábbis engem erre figyelmeztetett a fogorvosom. Moss óvatosabban fogat, használj öblögetőt, fogselymet. A lényeg az, hogy ne hanyagold el a fogaidat, nehogy a mondás igazzá váljon, 1 gyerek, 1 fog. :)

Menj el fogorvoshoz, lehet, hogy tud neked speciális ecsetelőt felírni.

De lehet kálciumhiány is.

2008. aug. 3. 15:53
 7/7 anonim ***** válasza:

A fogaim kezeltek, teljesen épek és amióta terhes vagyok, vérzik az ínyem és olykor nagyon érzékeny is.

A fogorvosom a puha kefét, kevesebb dörzsölést, gyógynövényes fogkrémet javasolt, mint a colgate herbal. Ja és szájvízet.

20 hetes mami

2008. aug. 3. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!