Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Gravida okozhat hasmenést?

Gravida okozhat hasmenést?

Figyelt kérdés
Vagy ez terhességi tünet is lehet? Nem sokszor megyek, ma 2x voltam, és az elmúlt napokban is. Csak fura, másra nem tudom fogni, csak a gravidára... Vagy a terhességre. :) 6 hetes babás vagyok.
2014. júl. 10. 17:27
 1/3 anonim ***** válasza:
A gravidaban vas van ami szekrekedest okoz. Attol hasmenesed nem valoszinu, h lenne. En nekem meg szilvat is kellett ennem melle annyira gaz volt....
2014. júl. 10. 17:32
 2/3 anonim ***** válasza:
nekem egy vas készítmény okozott hasmenést, a tájékoztatójára rá is van írva. de az többet jelentett az hogy aznap mikor bevettem már csikart a hasam, mindaddig míg abba nem hagytam a szedését + 1-2nap és megint normális lett a székletem. de olvasd el a tájékoztatót.
2014. júl. 10. 17:53
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem is hasmenésem volt az elején tőle. Mondta a doki is, hogy valamelyik összetevője sok a szervezetemnek ezért én csak kétnaponta szedek egy fél szemet, a vér képem teljesen jó, semmilyen vitaminhiányom nincsen, szóval szerintem próbáld ki nyugodtan így hátha segít.
2014. júl. 10. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!