Gravida okozhat hasmenést?
Figyelt kérdés
Vagy ez terhességi tünet is lehet? Nem sokszor megyek, ma 2x voltam, és az elmúlt napokban is. Csak fura, másra nem tudom fogni, csak a gravidára... Vagy a terhességre. :) 6 hetes babás vagyok.2014. júl. 10. 17:27
1/3 anonim válasza:
A gravidaban vas van ami szekrekedest okoz. Attol hasmenesed nem valoszinu, h lenne. En nekem meg szilvat is kellett ennem melle annyira gaz volt....
2/3 anonim válasza:
nekem egy vas készítmény okozott hasmenést, a tájékoztatójára rá is van írva. de az többet jelentett az hogy aznap mikor bevettem már csikart a hasam, mindaddig míg abba nem hagytam a szedését + 1-2nap és megint normális lett a székletem. de olvasd el a tájékoztatót.
3/3 anonim válasza:
Nekem is hasmenésem volt az elején tőle. Mondta a doki is, hogy valamelyik összetevője sok a szervezetemnek ezért én csak kétnaponta szedek egy fél szemet, a vér képem teljesen jó, semmilyen vitaminhiányom nincsen, szóval szerintem próbáld ki nyugodtan így hátha segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!