Utrogestan okozhat hasmenést?
Szia. En is 5 hetes kismama vagyok. En is tegnap elott kezdtem el szedni az utrot, de en a huvelyit. En nekem is ment a hasam ma 2×is. Lehet van osszefugges.
Mire szeded az utrot? Barnazol?
Attol szerintem ne felj hogy nem szivodik fel elegge, mert a doki azt mondta nekem hogy par perc es aminek fel kell az felszivodik.Nekem a huvelygolyo felhelyezes utan egesz nap folydogal vissza, ilyen feher kremes valami, felhivtam a dokit, es megnyugtatott hogy a progesztron nagy hormontartalma miatt noveli a folyast, es hogy visszafolydogal nem gond, mert ami kell a szervezetnek az felszivodik gyorsan.
Szia! Én azért szedem mert inzulin rezisztenciam van es a hormonsorombol kiderult, h alacsony a progeszteronom. Volt egy vetelesem januarban, valoszinuleg emiatt, mert akkor meg nem tudtunk a progi hianyrol es nem kaptam potlast...
Koszonom a valaszodat, szintem mindenki a huvelytablettat hasznalja, nem ertem, h en miert nem azt kaptam, de holnap ezt fogom kerni a dokitol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!