Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Másnak is volt, hogy kisebb...

Másnak is volt, hogy kisebb volt a crl az átlagnál? Behozta a lemaradást?

Figyelt kérdés
Mens szerint 8 hetes vagyok, de fele akkora kb, mint az átlag. Szívhang, szabályos szikhólyag van. Az orvos nem mondott semmi rosszat, csak első baba, és nagyon félek.
2014. júl. 10. 13:23
 1/8 anonim ***** válasza:
Mekkora most 8 hetesen?
2014. júl. 10. 14:02
 2/8 anonim ***** válasza:
Én mikor először voltam UH-n,elvileg 7+6 hetes terhes voltam az utolsó menzesztől számolva..2 héttel kisebb volt a baba,még szívhang sem volt akkor.2 hét múlva mentem kontrollra,a baba pont akkora volt,mint amekkorának lennie kellett 2 hét elteltével,de még mindig 2 héttel kisebb,mint a menzeszhez képest lennie kellene.De minden érték nrmális,lehet később fogant.Szerintem ne aggódj.Ha az orvos nem mondott semmi aggasztót,akkor biztos minden oké.
2014. júl. 10. 14:04
 3/8 Margit84 ***** válasza:
Szia! 8+3 hetesen voltam először (menzesz szerint) CRL 12 mm -t mért emlékeim szerint, és mondta, hogy 7 hetesnek felel meg. Ahány táblázat annyi féle... Aztán most voltam kedden az istenhegyin a "12" hetin.. CRL-ből számoltak, hogy nem lesz ez még későn pont belefér.. erre most méret alapján már tényleg az utolsó menzesz szerintire írták, tehát 14 hetesnek. Vagy a gép nem annyira pontos, vagy behozta, nem tudom, de ha szívhang minden ok akkor ezen ne izgulj!!!!
2014. júl. 10. 14:15
 4/8 anonim ***** válasza:

Szia. En 7 hetes voltam mensi szerint, mikor dokihoz mentem.Azt hittem van szivhang minden, es kiderult h 5 hetes a terhessegem, es meg csak pzs es szikholyag volt akkor.

A kov.uh mensi szerint 10 hetes voltam, de a baba meretei alapjan csak 8+4. Mar volt embrio es szivmukodes is.

Ma vok 12 hetes mensi szerint, es annyi valtozik, hogy nem mensi szerint, hanem a baba merete szerint kell szamoljam a heteket. Igy nem most hanem csak jheten lesz a 12 hetes uh!

Szoval kesobb fogant!!:)

Boldog babavarast!!

2014. júl. 10. 14:19
 5/8 A kérdező kommentje:
7+5 hetesen volt 4,4 mm. Nem a legmodernebb UH -gép volt.
2014. júl. 10. 14:23
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia. Utolso vagyok, szerintem tuti kesobb fogant. Akkor elvileg most a 6. het korul jarsz valojaban es ugy stimmel a meret is!:)

A leletre nem irta a doki a terhesseg korat?

2014. júl. 10. 14:30
 7/8 anonim ***** válasza:
Igen, a 4,4 pont 6 hétnek felel meg...ne aggódj, bizti később fogant!
2014. júl. 10. 15:05
 8/8 anonim ***** válasza:
Egyszerűen csak később fogant. :) Nyugi, minden rendben van vele.
2014. júl. 10. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!