Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pénteken megyek előszőr...

Pénteken megyek előszőr nőgyógyászhoz! Nemtudom mit kéne tennem? Mit vigyek esetleg mikor bemegyek mit mondjak? Jóljönne ha valaki elmomdaná pl: hogy mit vittetek magatokkal esetleg mitmondtatok pontosan!

Figyelt kérdés
2014. júl. 9. 21:10
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
köszönöm énis gratulálok neked :)
2014. júl. 10. 15:22
 12/13 anonim ***** válasza:
Tb káryátádat vidd,mást nagyon nem szoktak kérni . Bemész elmondod ,hogy nem jött meg a menzesz, csináltál tesztet ami pozitív. Megfogja kérdezni az utolsó mensid időpontját,rendszeres volt-e a mensid,hány naposak voltak a ciklusaid,rendben zajlott-e a mensi,van-e nőgyógyászati panaszod.Megvizsgál ,kézzel,ultrahanggal,kenetet vesz elvileg kell vennie ha nem voltál 1 éven belül,ha voltál akkor vannak orvosok akik kicsit később veszik le.Elmondja a teendőket,védőnő,vizsgálatok,vitaminokat ajánl(hat),felteheted a kérdéseidet.Kb ennyi általában a dolog. Én is nagyon izgultam,mikor a tesztek után mentünk a dokihoz,én 2 tesztet csináltam. Ne izgulj nem lesz semmi gond,gratulálok,vigyázz magatokra és boldog babavárást. Majd írj mi volt. 18.hetes kismama :)
2014. júl. 10. 17:48
 13/13 A kérdező kommentje:
Holnap megirom mivolt :). köszönöm nekedis boldog baba várást és ti is nagyon vigyázatok magatokra :)
2014. júl. 10. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!