Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki mikor ment el nőgyógyászhoz...

Ki mikor ment el nőgyógyászhoz az első pozitív teszt után?

Figyelt kérdés
Most vagyok az 5. hét elején és nem tudom, mikor menjek...
2014. jún. 9. 10:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem május 31.-én lett halvány pozitív a tesztem! Multhéten csütörtökön elmentem dokihoz. De meg korai volt. Csak 4 mm-es petezsákot látott! Így elküldött vizelet és vérvételre! Holnap megyek vissza! :)
2014. jún. 9. 11:06
 2/11 anonim ***** válasza:

vetélésem volt így pozi teszt után egyből mentem,hogy gyógyszert írjon fel.

Amúgy a 7.hét környékén jó menni mert akkor már szívhang is van többnyire

2014. jún. 9. 11:07
 3/11 anonim ***** válasza:
8. héten voltam.
2014. jún. 9. 11:10
 4/11 A kérdező kommentje:
Én jövő hét szerdára vagy csütörtökre gondoltam, hogy akkor mennék, akkor töltöm be a 6. hetet.
2014. jún. 9. 11:14
 5/11 anonim ***** válasza:
6 hét elött nem érdemes menni, mert csak petezsákot látna, szívhang 6 hetesen van, de az is lehet ha késöbb fogant a baba akkor 7 hetesen, szerintem legjbb 7 hetesen menni, ha addig nincsenek panaszok ( vérzés, erös göärcsök )!
2014. jún. 9. 11:20
 6/11 A kérdező kommentje:

Nekem pontosan félidőben fogant. :)

Ezt azért tudom olyan pontosan, mert máskor nem is voltunk együtt (párom külföldön dolgozik).

2014. jún. 9. 11:22
 7/11 anonim ***** válasza:

Nem érdemes korán menni. Nekem Aztmondta a doki vagy nagyon fiatal vagy méhen kívüli! Sajnos en Bem nagyon mensizek, es nem is értjük hogyan sikerülhetett, mert a 2 éves kisfiam is hónapok utan jött össze hormon gyógyszerek segítségével! De most megis sikerült úgy néz ki. Vagyis holnap derül ki. De en érzem hogy jo helyen van, csak meg nagyon korán mentem a multhéten!

Első voltam

-A

2014. jún. 9. 16:30
 8/11 A kérdező kommentje:
Utolsó, te hányadik héten voltál először?
2014. jún. 9. 18:26
 9/11 Andy.andy válasza:
Én 8. héten ajánlanám hisz akkor már hallható a szívhang.valószínű ha hamarabb mennél úgyis akkorra hívna vissza.Én akkor mentem. 37 hetes kismami
2014. jún. 10. 08:04
 10/11 anonim ***** válasza:

Én múlt hét csütörtökön voltam! De akkor meg csak 4mm es petezsákot látott! Ahogy írtam en nem mensizek, azert mentem olyan korán mert nem hittem el hogy teherbe estem. Féltem hogy baj van! Ma voltam ismét!

Es ma mar mondta a doki, hogy jo helyen van, nem méhen kívüli. De meg mindig nagyon fiatal. 5-6 hetes! Majd egy hónap múlva megyek ismét!

-A

2014. jún. 10. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!