Ki mikor ment el nőgyógyászhoz az első pozitív teszt után?
vetélésem volt így pozi teszt után egyből mentem,hogy gyógyszert írjon fel.
Amúgy a 7.hét környékén jó menni mert akkor már szívhang is van többnyire
Nekem pontosan félidőben fogant. :)
Ezt azért tudom olyan pontosan, mert máskor nem is voltunk együtt (párom külföldön dolgozik).
Nem érdemes korán menni. Nekem Aztmondta a doki vagy nagyon fiatal vagy méhen kívüli! Sajnos en Bem nagyon mensizek, es nem is értjük hogyan sikerülhetett, mert a 2 éves kisfiam is hónapok utan jött össze hormon gyógyszerek segítségével! De most megis sikerült úgy néz ki. Vagyis holnap derül ki. De en érzem hogy jo helyen van, csak meg nagyon korán mentem a multhéten!
Első voltam
-A
Én múlt hét csütörtökön voltam! De akkor meg csak 4mm es petezsákot látott! Ahogy írtam en nem mensizek, azert mentem olyan korán mert nem hittem el hogy teherbe estem. Féltem hogy baj van! Ma voltam ismét!
Es ma mar mondta a doki, hogy jo helyen van, nem méhen kívüli. De meg mindig nagyon fiatal. 5-6 hetes! Majd egy hónap múlva megyek ismét!
-A
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!