Véleményeket szeretnék tudni 2 orvosról (miskolcon) Lőkös béla és Fenesi István! Melyiket válasszam, és hogy mennyi pénzt illik adni ilyenkor ha fogadok egy orvost?
Én már nagyon régen voltam Lőkösnél, iszonyat bunkó volt, szó szerint megkérdezte minek akarok citológiát csináltatni. Mondtam, hogy azért, mert évente megcsináltatom. A stílusa bunkó volt, ahogy vizsgált, az meg fájdalmas. Amikor az eredményért visszamentem, akkor meg lekezelő volt.
Fenesinél nem jártam, de a barátnőm a 2.babáját nála szülte és ódákat zengett róla. Megbízható, rendes, normálisan beszélt vele, odafigyelt rá. Na erről a dokiról viszont másoktól is jókat hallottam.
Nekem meg Fenesi nem jött be, elég nyers volt, amikor hozzá kerültem -sztk.
Szalmást hallottam dicsérni és Vrecenárt, igaz, hogy az sztk-s betegek kárára fogadják a magánbetegeiket :P
Sziasztok.
Nekem is igen rossz tapasztalatom van Lőkössel kapcsolatban.Rendszeresen jártam a magánrendelésére,rendszeresen elkérte a 7000ft-ot és mit kaptam érte ?A nagy semmit+a bunkóságát.NEM VETTE ÉSZRE,hogy egy csecsemőfej nagyságú cisztám van+ egy gyulladásom!!!!!!!!!!
És mikor a párom megkérdezte,hogy van-e köze a gyulladásnak a cisztához nem tudott rá válaszolni.Ráadásul azt mondta ,hogy amihez nem ért arról ne kérdezzen!Mert ő (a doki) sem kérdezgeti a páromat a munkájáról.Szóval erről ennyit.És volt pofája elkérni a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!