Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Véleményeket szeretnék tudni...

Véleményeket szeretnék tudni 2 orvosról (miskolcon) Lőkös béla és Fenesi István! Melyiket válasszam, és hogy mennyi pénzt illik adni ilyenkor ha fogadok egy orvost?

Figyelt kérdés
2010. jan. 7. 14:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ha fizetsz, valószínűleg bármelyik kedves lesz... Ilyen egyszerű.
2010. jan. 15. 20:42
 12/17 A kérdező kommentje:
Nyilván fizetek mivel azt írtam,de attól még nem feltétlenül kedves mindegyik..és nem az érdekel hogy kedves e,hanem hogy normálisan megcsináljon mindent és elmagyarázzon..stb,ezért kérdeztem hogy tudnak e véleményt valamelyikről...
2010. jan. 15. 21:01
 13/17 anonim ***** válasza:
50%

Én már nagyon régen voltam Lőkösnél, iszonyat bunkó volt, szó szerint megkérdezte minek akarok citológiát csináltatni. Mondtam, hogy azért, mert évente megcsináltatom. A stílusa bunkó volt, ahogy vizsgált, az meg fájdalmas. Amikor az eredményért visszamentem, akkor meg lekezelő volt.

Fenesinél nem jártam, de a barátnőm a 2.babáját nála szülte és ódákat zengett róla. Megbízható, rendes, normálisan beszélt vele, odafigyelt rá. Na erről a dokiról viszont másoktól is jókat hallottam.

2010. jan. 16. 10:09
 14/17 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2010. jan. 16. 10:21
 15/17 anonim ***** válasza:

Nekem meg Fenesi nem jött be, elég nyers volt, amikor hozzá kerültem -sztk.

Szalmást hallottam dicsérni és Vrecenárt, igaz, hogy az sztk-s betegek kárára fogadják a magánbetegeiket :P

2010. jan. 16. 11:15
 16/17 anonim ***** válasza:
fenesiröl cak jot hallotam !annó anyukám nála szült ennek 13éve és akkor is csak jot tudot rola mondani!söt!szülés után poénkodot is hogy mikor szült utoljára szabóné!erre anyukám majd 2évvel ezelöt! fenesi nemondjon ilyet hisz kb 5perce!mamám szerint mindig meg látogatta söt nem is volt fogadot dokija mert akkor épp ö volt ügyeletbe!36+5hetes mami vagyok!
2010. jan. 16. 18:18
 17/17 anonim válasza:

Sziasztok.

Nekem is igen rossz tapasztalatom van Lőkössel kapcsolatban.Rendszeresen jártam a magánrendelésére,rendszeresen elkérte a 7000ft-ot és mit kaptam érte ?A nagy semmit+a bunkóságát.NEM VETTE ÉSZRE,hogy egy csecsemőfej nagyságú cisztám van+ egy gyulladásom!!!!!!!!!!

És mikor a párom megkérdezte,hogy van-e köze a gyulladásnak a cisztához nem tudott rá válaszolni.Ráadásul azt mondta ,hogy amihez nem ért arról ne kérdezzen!Mert ő (a doki) sem kérdezgeti a páromat a munkájáról.Szóval erről ennyit.És volt pofája elkérni a pénzt.

2010. jan. 21. 01:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!