Véleményeket kérnék! Melyiket válasszam?
2010. jún. 1. 19:30
1/7 bp1985 válasza:
Én logitechet venném meg. Nekem itthon majdnem minden logitech, kivéve egér.
2/7 anonim válasza:
én 7 éve kezdtem a cod szériát,szóval van pár élményem fejhallgatók terén:).
én ezek közül mindenképp az ELSŐT venném.
De a legjobb fejhallgatónak a tek9 userek a sennheiser pc350-et választották,és én is ezt vettem meg,kicsig pénzigényes,de jobb az összesnél tényleg!most pedig egy plantronics GameCom 367-et használok amivel teljesen meg vagyok elégedve,szóval válassz ezek közül :)
3/7 anonim válasza:
elsot mar probaltam par oran keresztul és majdnem leszakadt a fulem. lehet rosszul viseltem :D
4/7 anonim válasza:
az első mindenképpen!
volt pár logitech-es fejesem, egyikben sem csalódtam!
5/7 A kérdező kommentje:
Milyen fülest ajánlanátok nekem max 12000ftért?
Leginkább film ill zenehallgatásra használnám. ( mikrofon legyen.)
2010. jún. 1. 20:28
6/7 A kérdező kommentje:
Olvastam egy tesztet erről a logitechről, eléggé lehúzták..
2010. jún. 1. 20:28
7/7 bp1985 válasza:
Ez még talán jobb is, mint egy logitech. Nekem mp3 fülesem volt senn, semmi bajom nem volt vele, csak annyi, beszorult egy kis helyre, és elszakadt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!