Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 14. hét után is Utrogestant...

14. hét után is Utrogestant kell hasznlnom, más is volt így?

Figyelt kérdés
Kétszer próbáltam leállni vele , a 12. hétre, de amikor napu 3x2-t 2x1-re csökkentettem, és vérezni kezdtem. Visszaállítottak napi 3x2-re. 14. hétre megint csökkentettem, és megint a napi 2x1-nél elkezdtem vérezni. Most 3x1-re állítottak, de meddig kell? Miért nem termel a méhlepény elég progeszteront?
2014. júl. 9. 11:35
 1/2 anonim ***** válasza:
Immungondosoknál 16 hetesen kezdik a csökkentést. Általában 13. hétre már eléggé átveszi a méhlepény a szerepet, de ez egy folyamat, ha vkinél lassabb az átállás, annak tartják 16. hétig, és ott csökkentik. Picúrral nekem is ez volt, 12. héten abbahagytam, asszem már csak napi 1 volt, elkezdett dőlni a vér, vissza 3x2-re, és 16. héten le, utána már nem véreztem.
2014. júl. 9. 15:36
 2/2 anonim ***** válasza:
nekem a 35. hétig kell szedni egyet reggel és egyet este. egy korábbi vetélés miatt csupán elővigyázatosságból. Túladagolni nem lehet, és nekem az orvosom inkább a szedését javasolta.
2014. júl. 9. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!