Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák, ki kapott utrogestan...

Kismamák, ki kapott utrogestant, mennyit szed?

Figyelt kérdés
1,5 napig barnáztam napi 2 cseppet, ami magától abbamaradt pár napja, mégis felírt az orvos 2x1 utrogestant. Van itt olyan, aki szintén kapott így, hogy napok óta semmi sem jön? Mennyit szedtek?
2014. máj. 24. 08:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Én 3x1-et szedtem, de végig barnáztam az 1. trimesztert.
2014. máj. 24. 08:27
 2/7 anonim ***** válasza:
Igen, kaptam, úgy, hogy soha semmi nem jött. Csak a biztonság kedvéért kaptam. Napi 3x2-t. Azóta már megszületett a kisfiam.
2014. máj. 24. 08:27
 3/7 anonim ***** válasza:
Én is kaptam napi 2x1-et . 1 szer volt barnás folyásom 8 hetesen. Biztonság kedvéért kaptam.
2014. máj. 24. 08:29
 4/7 A kérdező kommentje:
3., neked is egy napig tartott a barna?
2014. máj. 24. 08:32
 5/7 A kérdező kommentje:
Volt bármi mellékhatása?
2014. máj. 24. 08:32
 6/7 anonim ***** válasza:
tavaly elvetéltem, igy most elovigyazatosságból már az 5 héttől kapok 2x1-et. de most nincs semmi görcs, semmi vérzés mégis a 35!!!!! hétig kell szednem. Amit nem is értek, de az orvos azt mondta, hogy nem csak a koraterhesség megtartásában segit, hanem a koraszülés elkerülésében is, és mivel nincs mellékhatása, ezért a doktor szerint elővigyázatosságból szednem kell majdnem végig. és hüvelykup formában szedem, mert úgy jobban frlszivodik, jobban hasznosul, de ennek ára viszont a házasélet kizárása.
2014. máj. 24. 10:43
 7/7 anonim ***** válasza:
Én nem barnáztam, megelőzésre kaptam mind két terhességemnél mert a kisfiam nehezen jött össze, most a második babánál biztos ami biztos alapon írta fel a doki. Én örültem neki, te is örülj. Napi 2x1-et kellett használnom.
2014. máj. 24. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!