Kismamák, látszik már a pocakotok? Ruhában vagy anélkül?
Figyelt kérdés
Sok ilyen látszik már a pocakotok kérdést olvasgattam, nem is ezt akarom kérdezni, hanem hogy a válaszolók vajon hogyan értelmezték, ruhában vagy anélkül látszik-e? :-)2014. máj. 23. 15:03
1/12 anonim válasza:
12 hetes vagyok,masodik baba.En mar erzem a valtozast,mert nyomjak a hasam az ovek ha ulok,ov nelkul viszont lecsusznak a nadragaim.Egyebkent valojaban meg sem ruhaban,sem anelkul nem latszik,csak nekem feltuno a pici dudor a hasamon.Inkabb olyan mintha jollakott lennek:)
2/12 anonim válasza:
:) én lassan töltöm a 29. hetet :) hát már 15. hét óta látszik így is úgy is a hasam :) de szeretem.
Tudom képet nem kérték de...
kb két hete készült :)
3/12 anonim válasza:
Én 19hetes vagyok.
A 16.héttől kezdett látszódni ruhában,ruha nélkül 14.hét körül .
Második babámat várom.
Én is rakok fel képet. :)
4/12 anonim válasza:
Ruhában és anélkül is látszik.32 hetes vagyok:-):-)
5/12 anonim válasza:
Látszik, nagyon. 34. hétben vagyok. :)
6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nagyon édesek vagytok, hogy még képet is csatoltatok.
2014. máj. 23. 19:29
7/12 anonim válasza:
én 11 nap múlva szülök a kiírás szerint és eléggé látszik :DDD
8/12 anonim válasza:
Másodikkal vagyok 12 hetes és már mindenhogy látszik. Az elsővel még 20 hetesen is simán letagadhattam volna,most egyértelmű. Nem is értem,hogy mitől ekkora,de hát nem nagyon tudom befolyásolni.
9/12 anonim válasza:
28 hetes vagyok, ruhában úgy 2 hete látszik. Ruha nélkül már kicsit előbb is láttam magamon :)
10/12 anonim válasza:
Naná hogy látszik...Ruhában is és nélküle is :D
38 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!