29-30 hetes kismamák hogy vagytok? Mekkora a pocakotok, hányadik baba?
Lány, első (és tervek szerint utolsó) gyerek. A főbb, nagyobb dolgokat megvettük (ágy, babakocsi), a kisebbek ráérnek még bőven.
Dolgozom, mert irodai munka, így fizikai terhelésnek nem vagyok kitéve.
6 kg plusznál tartok (a hízás szót nem használnám, az nekem zsírfelhalmozást jelent), egy hónapja derült ki, hogy enyhén cukros vagyok, a diéta miatt stagnál a súlyom.
A keményedésről olvastam, de magam még soha nem tapasztaltam. A kölyök inkább produkál érdekes dolgokat, kifeszíti magát, pörgősrúgás, harcművészeti bemutatók - ez szokott néha fájni is.
Kislány, nekem is első.
Kb én is hat kiló plusznál tartok, ami szintén kellett, így vagyok most 51 kiló.
Pocakom 90-es, hozzám képest baromi nagy, olyan 60-ról indulhattam kb.
Keményedés mostanság megint előfordul, 16 és 20 hét között volt elég intenzív, az ijesztő is volt.
Még nem igazán vásároltunk, vannak már ruhák, amiket kaptunk, de a vásárlás csak most következik.
Budapesten fogok szülni a János kórházban.
Dolgozom még március végéig, irodai munka.
Derekam sajnos sűrűn fáj, de más bajom nincs:)
Sziasztok!
Nekem is ez a 30.hét. pont ma voltam ultrahangon.
1400gramm, Kisfiú lesz. Május 9re várjuk.
Nem dolgozom az elejétől kezdve, mert veszélyeztetett terhes vagyok ...
Mostanában keményedik nekem is néha.
Nekünk sok holmi megvan , megörököltük a családból, barátoktól, csak pár dolgot kell beszerezni szerencsére.
uhh ahogy elnézem én vezetek hízásban 8 kilónál tartok :(
Bár igyekszem figyelni, hogy mit és mennyit eszem.
Én a Sote II.-n szülök, de mivel felújítják éppen így a Tömő utcai szemészeti klinikán.
És te kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!