25hetes kismamák, hogy vagytok? Mekkora már a pocakotok? Mennyit hiztatok?
Figyelt kérdés
2014. febr. 24. 12:10
1/3 anonim válasza:
Most töltöttem a 25. hetet. Egyre jobban vagyok, bár a terhességi cukor miatt a diéta kicsit beárnyékolja a napjaimat. Elég nagy szénhidrátfogyasztó voltam eddig! :) Bár hízni eddig sem híztam tőle, de a cukromnak most nem tesz jót. Én 4,5 kilót híztam eddig!
2/3 anonim válasza:
Szia/sziasztok 26 hétbe léptem igaz (ma) de azért írok...egyre nehezebben megy a hajolás, és bizonyos helyeken a borotválkozás :)
Állandóan éhes vagyok...5kg híztam eddig remélem nem ugrik meg nagyon...
Most jól vagyok habár és hetente járok uh mert van egy kis kacs a méhlepényem felé vezető artériákban és figyelik az áramlást, baba elvileg nő nem lesz egy óriás de hát én is 2700g születtem 41 hétre, férjem 3100 nem is vártam nagyot :)
Kisfiunk lesz nektek?
3/3 anonim válasza:
sziasztok! csatlakoznék: tegnap létünk a 25.hétbe, 4 kg híztam eddig (55 kg-ról indultam), sajnos nálam is terhességi diabetesz igazolódott, ezért szénhidrát diétán vagyok, bár érdekes, mert eddig is az ajánlott ételeket ettem, nem vagyok édesszájú, se nassolós..kisfiúnk lesz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!