Utrogestant kaptam az ugyeleten, megmarad a Baba? Nektek segitett? Nagyon megijedtem
Barnázni kezdtem este 5+6 hetes voltam tegnap, este mentem be ugyeletre. Key huszforintosnyi bar as foltot lattam a bugyimon. Utrogestant napi2*1et kaptam.
Azt mondta, hogy hasznaljam es majd kiderul mi less a terhesseg sorsa. Nem tud igerni, de jo jel hogy nem piros es nem gorcsolok.
Szia!
Nekem is kellett szedni barnázás, majd egyszer élénk piros vér miatt. Háromszor volt összesen gond, mindig berohantam az orvoshoz. A harmadik után a kórházi ügyeleten mondta el a doki, hogy nem tapad rendesen és nagyon szigorú ágynyugalom (ha otthon nem megy, akkor kórházban) vagy el fogom veszíteni a babát. Utrogestant kaptam én is. Megmaradt a baba, már minden rendben vele. Nagyon kellett a gyógyszer és a pihenés, de tényleg segít. Nagyon figyelj magadra! Rengeteg pihenés és a lehető legkisebb emelgetést is felejtsd el. Rendben lesz minden.
21 hkm.
Az első terhességnél barnázni kezdtem kicsit, nem görcsöltem, nem is volt piros vér. kaptam utrogestant, de ennek ellenére nem maradt meg a baba.
a második terhesség kezdetén már rögtön kaptam utro-t elővigyázatosságból, és eddig minden rendben.
nekem az elsőnél azt mondta a doktornő, hogy valószínű már későn kaptam a gyógyszert, mert a vetélés már megindult, amit ugye előre nem lehetett tudni. Sajnos van ilyen. Viszont a barátnőm is kapott, mert ő is barnázni kezdett és nála minden rendben volt, most két hónapos a makk egészséges gyereke.
Köszönöm a válaszokat. Tegnap délután óta csak egy kis vilagosbarnas-trstszinu pici foltot lattam, nem sötétbarna mint előtte amivel ügyeletre mentem. Remelem ez arra utal, hogy minden rendben.
Sajnalom, hogy nemmaradt meg a babád! Szörnyű lehetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!