Várandósan a második babával más érzések vannak bennem miért?!
Terveztük mégis amikor megláttam a pozitív tesztet olyan nagyon hihetetlen volt...már nem éreztem hogy nem vagyok felkészülve, mrt fel vagyok, de mégis most nem érzek olyat, mint először.
Az elsőnél valami földöntúli érzés szállt meg, talán az ismeretlen?! most meg az első héten csak a döbbenet volt bennem, nem tudom elmagyarázni, olyan hihetetlen érzés, hogy ez igaz?
Még nem láttam az embriót, majd mennem kell vissza, talán akkor jön az érzés, hogy hú újra kismama vagyok?
Valahogy még nem esett le, hogy az vagyok...
az elsőm 20 hónapos, 5 hetesen voltam dokinál, legközelebb majdnem 8 hetesen megyek jövő héten.
szia köszi az érdeklődést, bocsánat elfelejtettem írni!
minden rendben, fiatalabb mert később volt a pém, hosszú a ciklusom, 4mm volt és bár hallani nem tudtuk de láttam a szívpulzálást és képet is kaptam:-)
örülök, hogy így alakult mert szerettem volna hogy a férjem is velem lehessen mikor először halljuk, csak neki a kisfiammal kellett lennie, míg én elszaladtam az orvoshoz :-)hétvégén jelentjük be a családnak!
az hogy nem petezsák volt már, és láttam a kis szívét realizálta bennem a dolgokat, nagyon boldogok vagyunk :-))
Sajnos végül rá 3 napra elment a baba, nem tudtuk meg az okát..
Most újra babát várok, 7 hetes vagyok:-). A 12. Hét előtt viszont nem jelentjük be. Tavaly elmondtuk és másnap véreztem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!