Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha nem erősödik a második...

Ha nem erősödik a második csík, bajt jelent?

Figyelt kérdés

Pénteken kellett volna megjonnie a menzeszemnek, de nem jelentkezett. Aznap délután halvány pozitívat teszteltem.

Szombat reggel és ma reggel is csináltam egy tesztet, ugyanolyan halvanyak, mint a péntek délutáni. Miért nem erősödik? Ez bajt jelent?

2014. júl. 7. 07:07
 1/6 anonim ***** válasza:
Várj még három-négy napot a következő teszteléssel, addigra magasabb lesz a hormonszinted. Ne stresszeld magad azzal, hogy naponta tesztelsz! Nyugi! :)
2014. júl. 7. 07:45
 2/6 anonim ***** válasza:

Próbálj meg másféle tesztet csinálni.

Én is ugyanígy jártam.

Az egyik teszt halvány volt a másik erősebb.

2014. júl. 7. 07:46
 3/6 anonim ***** válasza:
szerintem meg ne tesztelgess :) csináltál gyakorlatilag 3 pozitív tesztet, mi kell még megerősítésnek? sosem értettem, én egyet csináltam, és egyáltalán nem foglalkoztam az erősségével, hanem bíztam abban hogy nem csal, majd 6 hetesen dokihoz mentem aki igazolt.
2014. júl. 7. 08:04
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Szerintem az volt a gond, hogy 3 különböző márkájú tesztet használtam.

Nem hagyott nyugodni a dolog, úgyhogy elszaladtam ma délelőtt egy ugyanolyan tesztért, amit péntek délután csináltam. Fél órája teszteltem, szép erős lett a második csík. :)

2014. júl. 7. 11:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Gratulálok!
2014. júl. 7. 12:12
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2014. júl. 7. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!