1/14 anonim válasza:
ez egyértelmü pozitív, mi a baj?
2/14 anonim válasza:
Ha már most ilyeneken kattogsz, akkor szülésig megbolondulsz....
3/14 anonim válasza:
Ne haragudj, de milyen csíkot szeretnél látni ?:-)
Nyuszika, nem kell 30 tesztet csinálni hidd el! Pozitív, ha 2 csinálsz ha 30at.
Ne idegeskedj, örülj és várd a picit:-)
39hkm
4/14 anonim válasza:
Ez aztán pozitív.Nem tudom hova akarod,hogy erősödjön.
5/14 anonim válasza:
Szia
Ennél erősebb nem lesz, ezek gyárilag ilyenek az enyém is ilyen volt, pont ilyen tesztet csináltam én is kb 6 hetesen
Most pedig a 39. héten vagyok.
Boldog babavárást
6/14 anonim válasza:
Csinálj egy tesztet 1 hét múlva. Gondolom ezeket egymás utáni napokon csináltad, úgy még nem egyértelmű az erősödés (habár én látom hogy az alsó a legerősebb). Egyénként ezek elég egyértelmű + tesztek :)
7/14 anonim válasza:
Nekem sem volt ennél erősebb. Hidd el, ez tökéletesen egyértelműen pozitív. Ennél jobban nem fog erősődni. Garatulálok! :-)
8/14 anonim válasza:
Ez a teszt fajta ennyit tud.Nem lesz erősebb.Csinálj másik fajta,drágább tesztet,ha ez megnyugtat,de én inkább orvoshoz mennék a helyedben.Ha látod a babát és hallod a szívhangját,az überel minden lepisilt papírfecnit.
9/14 anonim válasza:
Milyen időközönként csináltad őket? Ha naponta akkor szerintem semmi gond, csinálj 4-5 nap múlva esetleg. Milyen teszt? Én X-epillel teszteltem 2 naponta az elején és így is viszonylag lassan erősödött.
10/14 anonim válasza:
Én is mindig ilyet használtam.Mensi elött 3nappal ettöl halványabb lett, aztán mensi kimaradás 1napján volt ijen.Én is sürün teszteltem de igazán eröset akkor csináltam ebböl a fajtábol mikor már volt szivhang.Kivancsiságbol kiprobáltam mert maradt még egy.6hét 3naposan már erősebb volt mint a kontroll. Ne aggodj. Gratula.
14+2hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!